Produktside

Webinarproduktion

Når du afholder et webinar eller livestreamer et møde, slipper du for tung planlægning og transporttid. Samtidig kan deltagerne være med, uanset hvor de befinder sig. Med vores filmtekniske greb og viden hjælper vi jer med at opnå et online event - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

HubSpot Video

Hvorfor webinarproduktion?

Fordelen ved at livestreame et webinar er, at du kan nå ud til langt flere, end du kan med et fysisk event. Deltagerne og oplægsholder kan være hvor som helst, og derfor slipper alle for at skulle sætte flere timer af til transport, hvilket mange foretrækker i deres travle hverdag. Og hvis de ikke kan deltage på tidspunktet for livestreamingen af webinaret, så kan de få tilsendt optagelsen, som vi redigerer og klargør til jer.

 

 

”Publico er en helt igennem god og professionel partner at samarbejde med. Vi føler os altid i gode hænder, når de tager styringen. Senest i forbindelse med et webinar, hvor setup, teknik og studievært fungerede fantastisk, og hele tiden med et fokus på at blive bedre sammen.”

 
Helle Bækgaard Ågren, Marketing Manager i KMC.

Hvad er et webinar? 

Et webinar er et seminar eller et foredrag, hvor oplægsholder fremlægger overfor de deltagere, som ser med online. Som deltager ser du webinaret live fra din computer eller enhed, og du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholder. 

Hvad kræver et webinar af teknisk udstyr? 

Deltagerne behøver kun en computer, tablet eller smartphone og en internetforbindelse, for at være med online.

Vi leverer professionelt set-up, der inkluderer studie, kameraer, fotograf, producer, mikrofoner, lys, streaming, klippemixer, scenografi, personlig baggrund, grafikpakke, live-chat, tilmeldingsflow, målgruppeanalyse, storyboard og vært. Vi tilpasser selvfølgelig løsningen efter dine behov.  

Udover at sørge for en høj billed- og lydkvalitet, kan det være en god idé, at du som oplægsholder, forbereder dig inden webinaret. Her er det en fordel at have et manuskript, så du ikke taber tråden. Vores vært hjælper også gerne med at planlægge indholdet, så I opnår et online event, der engagerer eller inspirerer.

Hvem kan bruge

livestreaming?

Livestreaming er for alle brancher og kan f.eks. bruges til:

  • Lancering af nyt produkt
  • Inspiration og videndeling til kunder
  • Konferencer
  • TownHall-møder
  • Undervisning
  • Generalforsamlinger etc.

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher. Fælles for dem alle er, at de vægter kvaliteten og professionalismen højt. Nogle kunder ønsker at overlade alt det tekniske til os, så de kan koncentrere sig om indholdet, der skal formidles. Andre vil gerne have hjælp til at planlægge webinaret med variation og indhold, der fastholder og inspirerer deltagerne, opsætning af tilmeldingsflow og en vært til at styre webinaret.

Ydelsespakker: I gang med webinarproduktion og livestreaming

Vi har sammensat tre ydelsespakker. De spænder fra den simple opsætning, hvor vi leverer al teknisk set-up til den store opsætning, som blandt andet inkluderer vært, tilmeldingsflow og flere kameraer.

Her får du et overblik, hvor fordelene er markeret med rødt:

Læs mere om fordelene ved webinarproduktion

Hvordan går vi til opgaven?

Vores filmteam har mange års erfaring fra både TV, corporate og filmbranchen, og i Publicos studie producerer vi mange forskellige typer af webinarer.

Vi står for al teknik lige fra kamera til internet. Vores producer og filmfotograf kan lave en levende webinarproduktion med flere kameraer, så det bliver mere interessant at kigge med for deltagerne. Vi kan også blot stå for den helt simple løsning, hvor du ikke skal tænke på teknikken.

Inden kameraet ruller, laver vi selvfølgelig - i tæt samarbejde med dig - et storyboard. Det er nemlig vigtigt, at du får dine budskaber klart og tydeligt igennem.

Hvis du har brug for en vært, der kan styre alle sikkert igennem webinaret, kan vi også hjælpe dig med det.