Ydelser

Video

Video, video (Video), den kører nat og dag. Hvorfor? Fordi det er let at fordøje. Fordi video engagerer målgruppen mere. Fordi video giver dine budskaber personlighed. Fordi levende billeder taler til både hjerte og hjerne på samme tid. Fordi branding handler om at skabe en emotionel connection mellem virksomhed og målgruppe. Og det er faktisk realistisk med video, selvom man "blot" er en kedelig, videnstærk B2B-virksomhed eller en kommune uden havudsigt. 

Hvorfor video?

Din virksomheds kunder elsker video, Google elsker video, din chef elsker video, du elsker selv video, og Jens Brixtofte elsker video – alle elsker video.

Med video i marketing-mixet kan du øge troværdighed, opmærksomhed og engagement. Det siger vores kunder selv.

Folk vil hellere se en video af din virksomheds løsning end at læse om den. Så nok snak – se vores showreel i stedet, og mærk, hvordan hårene rejser sig – hele vejen ned langs rygsøjlen:

HubSpot Video
Hvad kan du bruge video til?
Hvad kan du bruge video til?

Hvad kan du bruge video til?

Når du vil forklare noget kompliceret på en enkel måde (vælg video).

Når du vil fortælle et vigtigt budskab til dine 27.000 kolleger på verdensplan (vælg video).

Når du vil skabe en emotionel forbindelse mellem dit brand og din målgruppe (du gættede rigtigt: video!).

Når CEO’en skal træde op på ølkassen i en organisation, hvor ølkassen befinder sig i 13 forskellige lande og 4 tidszoner.

Ingen video-opgave er for stor eller for lille til os. Vi producerer fx store brandingfilm for globale vindmølleproducenter, tv-afsnit for tagpapproducenten Phønix Tag Materialer og kampagnefilm for Miljøstyrelsen.

Vi tilbyder blandt andet at producere:

  • brandingfilm
  • animationsfilm
  • produktvideo
  • CEO-interviews
  • employer branding-film
  • video til content marketing
  • kampagnespots og eventfilm
  • explainer-video.

Se vores (lækre) blandede video-bolsjer her.

Hvordan går vi til video?

Vores videoteam består af cinematografisk ambitiøse filmmagere, der på den ene side kæler kunstnerisk for det visuelle udtryk og på den anden side går knastørt, kommunikations-strategisk til værks. Vi sætter os ind i dit brand, og vi rådgiver dig til at vælge det rigtige filmformat og den rette fortælling. Med 20 års erfaring ved vi, hvad der virker.

Vi giver dine budskaber personlighed og leverer kvalitetsfilm på små og store produktioner – til vands, til lands og i luften. I Danmark og ude i verden. 

Produktion

Vi varetager hele processen:

  • Fra udvikling af idéer, kreative koncepter, storyboard og manus og til optagelse, klipning, redigering, color grading, speak og tekstning på flere sprog. You name it!

Distribution

Da Publico er et kommunikationsbureau, får du ikke blot en vellykket video med et klart budskab og flotte billeder. Vi hjælper også med distributionen af din film ud til jeres målgrupper på diverse digitale platforme. Distributionen er næsten lige så vigtigt som selve filmen. For hvis den kun bliver set af dig og din chef, kan det være lige meget.

Derfor står vi også klar med hjælp til: