Ydelser

Indhold

Ydelsesikon_Indhold

Hvad?

Indholdet er alt dit digitale guf, der lagrer et snapshot i modtagerens hjerne, når hun stalker din virksomhed fra distancen. Indholdet er jeres personlighed og charme-billet til at komme på first date med hende den lækre drømme-kunde. Second date? Ja, det er så op til jer.

Content er (stadig) king!

Udfordring 1

Positionering

Positioner virksomheden

Hvordan vil du gerne opfattes i markedet? Din markedsføring og dit valg af indhold bestemmer, hvordan din målgruppe opfatter dit brand – og hvordan du adskiller dig fra konkurrenterne. Choose wisely.

Udfordring 2

Thought leadership

Sæt din viden i spil

Sæt dagsorden, og skab den ultimative relevans. I samspillet mellem din faglighed og evnen til at formidle den kan du positionere virksomheden som (videns-)førende på sit felt.

Udfordring 3

Opmærksomhed

Tiltræk målgruppen

If we built it they will come – not so much. Hvis du vil have opmærksomhed fra din målgruppe, skal du tappe ind i deres udfordringer, deres hverdag og levere i deres foretrukne formater.

Godt indhold trumfer selv de mest fancy visitkort

Udfordring 4

Kanalvalg

Vælg de rigtige kanaler

En artikel i nyhedsbrevet og en zombie-deling på LinkedIn er altså ikke nok. Forstå din målgruppe, og byg dine kanal- og formatvalg ud fra den forståelse.

Udfordring 5

Public relations

Styrk omdømmet

Ingen journalist ringer og spørger, om du har en interessant historie at fortælle. Tag teten, og læg en strategi for, hvordan I kommer ud med jeres kernebudskaber.