Video giver dit budskab personlighed

Video er let at fordøje, når du skal forklare noget kompliceret, fortælle et vigtigt budskab eller skabe en følelse hos modtageren. 

Uanset hvilket budskab, du forsøger at formidle, har vi en professionel filmproduktion klar til at løse din opgave.

Hvordan ser din næste video ud?

Vi producerer store brandingfilm for vindmølleproducenten Siemens Gamesa, tv-afsnit for tagpapproducenten Phønix Tag Materialer og kampagnefilm for Miljøstyrelsen.

Derudover laver vi også:

  • animationsfilm
  • produktvideo
  • CEO-interviews
  • employer branding-film
  • video til content marketing
  • kampagne-spots og event-film
  • explainer-video.

Se udvalget af video-cases herunder.

Kontakt Lars, og  få et tilbud på din næste video
lars på videooptagelse 2 -rund_800-1

Branding-film

En branding-film udtrykker virksomhedens værdier visuelt. Filmen giver seerne en dybere følelsesmæssig oplevelse af jer som virksomhed. En velproduceret branding-film bestående af levende billeder, tekst, ord og musik kan være et frisk pust på hjemmesiden, på salgsmøder eller til præsentationer.

Carl Hansen og Søn

Interacoustics

DermaPharm

Siemens Gamesa brandingfilm

Publico-brandingfilm_

Animationsfilm

Gør dit komplekse budskab nemt at forstå med en animationsfilm. Du kan styre præsentationen af dit budskab ned til den mindste detalje. 

Klinik for funktionelle lidelser animationsfilm

Compfitt group animationsfilm

NNIT animationsfilm

Simens Gamesa animationsfilm

CEO-interview

Skærp jeres CEO's budskab med en video. Mange virksomheders brand bygges op om CEO’ens troværdighed. Både internt og eksternt er CEO’en repræsentant for virksomhedens formål. Video kan gøre CEO’ens budskaber nærværende og meningsfulde. Vi ser en stor interesse for CEO-interviews. Særligt for større, globale virksomheder med kontorer over hele verden er den visuelle besked fra CEO’en et stærkt kommunikationsredskab. CEO-interviewet understøtter dig der, hvor du skal øge kendskabet til din forretning og jeres værdier.

HydraSpecma

Homris B8

Kunde-cases

Dit brand bliver målt på, hvordan det opleves af kunderne. En kunde-case er et effektivt og troværdigt format til at overbevise potentielle kunder om, at netop dit produkt eller din service er det helt rigtige match for dem.

En kunde-case er det rigtige valg, når du skal øge salget, opbygge en ny kundegruppe eller vinde markedsandele. Publico for-interviewer kunden, laver manus og storyboard - og så optager, interviewer og redigerer vi selvfølgelig også.

Grøn Industri

SALLING GROUP

Employer branding-film

En employer branding-video viser alt det, som et stillingsopslag ikke kan. Den kan invitere din kommende medarbejder helt ind i arbejdslivet hos jer.

Employer branding-film er det rette valg, når du søger efter nye medarbejdere eller en ny type talenter til din virksomhed.  For eksempel når I åbner nye kontorer, indtager nye markeder eller udvider jeres forretning. Publico står for alt fra manuskript til optagelse og redigering.

Siemens employer branding-film

 

SEAS NVE employer branding-film

 

Video-kanal

Du behøver ikke blive Youtuber for at have en kanal, dine kunder kan følge. Så længe du har en viden, som dine kunder tørster efter. Og det har du nok.

En online-videokanal er det rette valg, når du vil øge kendskabet til din virksomhed og skabe et stærkere bånd til dine kunder.

Med en video-kanal kan du få din faglige viden ud til dine kunder i et let tilgængeligt og enkelt formidlet format. Derfor er det et godt supplement til artikler på din hjemmeside. Dine faglige tips kommer nemlig direkte ud til dine modtagere, og dine kunder får muligheden for at opleve jeres egne eksperter eller eksterne specialister. Og så skal du se. De skal nok blive hooked.

Phønix Tag Materialer

Produkt-video

Er dit produkt markedets 1’er? Så vis det! En produkt-video er det rette valg, når du skal øge salget af et konkret produkt eller en ydelse. En direkte måde at vise dine kunder alle fordelene ved det, du sælger.

Siemens Gamesa

Lyngby Porcelen

Dupont nutrition & sciences

CARL Hansen og søn brandingfilm 2

Kampagne-spot

Kampagne-spots er det rette valg, når du skal sætte fokus på et vigtigt tema eller skabe ændret adfærd i din målgruppe. Indfang et komplekst budskab med et kort, præcist og kreativt koncept, som fænger på sociale medier eller i tv.

Egmontfonden

Digitaliseringsstyrelsen

Kattegatcenteret

Miljøstyrelsen

Event-film

Forlæng værdien af din event med en video, du kan vise igen og igen.

En event-film er et godt valg, hvis du skal øge din kendskabsgrad eller lave en målrettet opfølgning til dem, der deltog på eventet. Og hvis du skal afholde arrangementet igen senere, har du markedsføring lige ved hånden.

AARHUS HØSTFEST

SALLING ROOFTOP

Il Fornaio

E-Boks