Få to timers gratis inspiration på Publicos morgenseminarer

Publico holder jævnligt gratis morgenseminarer i Aarhus og København, hvor vi tømmer vores hoveder inden for et kommunikations- eller marketing-emne. Det er din mulighed for at holde dig opdateret, netværke, poste “se mig, jeg er med på noderne på en SoMe-casual måde”-opslag på dine foretrukne kanaler. Og så selvfølgelig for at få en bid morgenbrød. Hvem vil ikke gerne det?

Følg med her eller i vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om kommende seminarer.


Det med småt:
Publico-seminarer er gratis, men vi tillader vi os at opkræve et no show fee på 500 kr., hvis du ikke dukker op og ikke har meldt afbud senest to dage inden det seminar, du er tilmeldt. Hvis du kommer fra et konkurrerende bureau eller er selvstændig konsulent inden for samme fagområde som Publicos, er du velkommen til at deltage mod en egenbetaling på kr. 1.900,-  

Tak for din forståelse!

publico_seminar_015

28. April 2020 i København

Lær af verdens ”10x” B2B-performere

Vil du gøre hurtigt voksende 10X-virksomheder kunsten efter og lære, hvordan brands som HubSpot, Salesforce og Zendesk kaprer store markedsandele og outperformer deres konkurrenter med mindst faktor 10 på de vigtigste områder af deres forretningsmodel? Så skal du tilmelde dig vores næste seminar i København

Se mere, og tilmeld dig her
publico_seminar_022-2-1-1

København og Aarhus: Seminarerne er aflyst

Kom i gang med at generere leads til salg - AFLYST

Vores næste seminar er for dig, som ved, at leadgenerering er hot, og at inbound marketing er mere end bare et buzzword. Vi tager dig i hånden og viser, hvordan B2B-virksomheder kommer i gang med marketing automation og leadgenerering ved hjælp af inbound marketing.

Afholdte seminarer

Signe Sundbæk Ahler

Aarhus og København: Seminaret er afholdt

Annoncering på Facebook (og Instagram) for videnstunge B2B-virksomheder

På dette seminar fik tilhørerne gode råd om, hvorfor de som B2B-virksomhed bør bruge annoncekroner på Facebook (og Instagram) - og hvordan de bedst bruger kanalerne, så de skaber værdi for dit brand.

Simon_linde_til_seminar_Slide6

Aarhus og København: Seminaret er afholdt

B2B-copywriting

På dette seminar lærer du at skrive B2B-tekster, der giver dine læsere lyst til at klikke, læse mere, tilmelde, se videoen og købe.

publico_seminar_om kernefortælling

Aarhus og København: Seminaret er afholdt

Kernefortælling: Ankersted for ekstern og intern kommunikation

På dette seminar sætter vi spotlight på kernefortællingen som et strategisk værktøj, der sikrer sammenhæng i stil, tone og indhold på alt, hvad I foretager jer.

Bulls eye

Aarhus og København: Seminaret er afholdt

Account Based Marketing for B2B-virksomheden

Vil du gerne lære, hvordan du går til marketingindsatsen, hvis målet ikke er mængden af leads, men i stedet at få fat på nogle få, nøje udvalgte ønskekunder til din virksomhed? På dette seminar introducerer vi dig til begrebet Account Based Marketing og fortæller, hvordan du kan bruge det til at ramme dine ønskekunder mere specifikt.

172

Aarhus og København: Seminaret er afholdt

Få dine B2B-historier i erhvervsmedierne

Samler medierne ikke dine pressemeddelelser op, og har du svært ved at få journalisterne i tale? Vi giver vores bedste fif til, hvordan videnstærke B2B-virksomheder får deres historier i pressen og skaber brugbare medierelationer

jose-martin-ramirez-c-651-unsplash

Aarhus og København: Seminaret er afholdt

Bliv en haj til offentlige informationskampagner

På dette seminar får du redskaberne til at tilrettelægge offentlige informationskampagner, der virker. Og mere vigtigt: Du har selv fået erfaringen med at afvikle en kampagne fra start til slut!

 

 

Få et indtryk af vores seminarer i videoen her: