Få to timers gratis inspiration på Publicos morgenseminarer

Publico holder jævnligt gratis morgenseminarer i Aarhus og København, hvor vi tømmer vores hoveder inden for et kommunikations- eller marketing-emne. Det er din mulighed for at holde dig opdateret, netværke, poste “se mig, jeg er med på noderne på en SoMe-casual måde”-opslag på dine foretrukne kanaler. Og så selvfølgelig for at få en bid morgenbrød. Hvem vil ikke gerne det?

Følg med her eller i vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om kommende seminarer.


Det med småt:
Publico-seminarer er gratis, men vi tillader vi os at opkræve et no show fee på 500 kr., hvis du ikke dukker op og ikke har meldt afbud senest to dage inden det seminar, du er tilmeldt. Hvis du kommer fra et konkurrerende bureau eller er selvstændig konsulent inden for samme fagområde som Publicos, kan du deltage mod en egenbetaling på kr. 1.900,-  

Tak for din forståelse!

155595-OUESXX-84

22. maj i Aarhus

Seminar for nye kommunikatører

Dette seminar er for dig, der er ung kommunikatør, og som er nysgerrig på, hvordan det er at arbejde på et kommunikationsbureau som Publico.

Læs mere om seminaret her
Video-workshop

Betalt workshop: 12. juni i Aarhus

Video-workshop: Lær at lave video fra scratch

Kom med til Publicos video-workshop, og bliv en haj til video. Vi sørger for praktisk undervisning, så du lærer at optage, redigere og eksportere video, der skaber opmærksomhed og værdi i dagligdagen.

Se prisen og læs mere om workshoppen her
 

 

Få et indtryk af vores seminarer i videoen her:

 

Vi ses!