<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=53293&amp;fmt=gif">

Seminarer og Webinarer 2021

Få gratis inspiration på Publicos webinarer og seminarer

Publico afholder jævnligt gratis morgenseminarer og webinarer, hvor vi tømmer vores hoveder inden for et kommunikations- eller marketing-emne. Det er din mulighed for at holde dig opdateret, netværke, poste “se mig, jeg er med på noderne på en SoMe-casual måde”-opslag på dine foretrukne kanaler.

Morgenseminarerne (inklusiv gratis morgenmad) varer typisk to timer og afholdes både i København og Aarhus. 

Webinarerne varer typisk 40-50 minutter, og du melder dig til under det enkelte webinar herunder.

Følg med her eller i vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om kommende webinarer og seminarer.

Tone of voice med Uffe Lyngaae og Karen Johanne Iversen

Torsdag den 28. oktober klokken 9.00

Webinar: Tone of voice for B2B-brands

På dette webinar får du vores bedste råd til, hvordan du som videnstærk B2B-virksomhed finder din unikke brandstemme, der skiller dig ud fra dine slipsebærende (og i øvrigt p**** irriterende) konkurrenter.

Læs mere og tilmeld dig her

Afholdte webinarer

image0-2

Content marketing i byggebranchen

Har I brug for at slibe saven, så I kommunikerer klart til bygherrer, hvilken viden I bidrager med i byggeriet? Tag med på webinar – og få inspiration til, hvordan I omsætter jeres faglighed og viden til synlighed og salg.
Billede af Jacob Trier og Dennis Christensen-1-1

Sådan serverer du dine PR-historier for medierne

Få gode råd om, hvordan du griber PR-indsatsen rigtigt an, med fokus på distribution, indsalg og opfølgning. For med grundigt forarbejde og den rette tilgang kan du øge dine chancer for at trænge igennem til medierne markant.

149A6330-0C48-463C-A7A4-8002A64F6D3F_lille-1

B2B-copywriting: Skriv som en tekstforfatter

Se webinaret, hvor vi giver vores bedste fif til, hvordan du bliver bedre til at skrive tekster, der får dine læsere til at klikke.

IMG_3254-1

Kommunebranding med effekt

Her bliver du klogere på, hvordan du arbejder strategisk med at tiltrække flere tilflyttere. Det kræver først og fremmest, at du kan svare på ét eneste spørgsmål. 

Jacob holder PR webinar

Få dine B2B-historier i erhvervsmedierne

Samler medierne ikke dine pressemeddelelser op, og har du svært ved at få journalisterne i tale? Se webinaroptagelsen, hvor vi giver vores bedste fif til, hvordan videnstærke B2B-virksomheder får deres historier i pressen og skaber brugbare medierelationer

Uffe Lyngaae-1

Marketing i recession

På denne webinar-optagelse kan du høre Publicos bestyrelsesformand, Henrik Jensen, give et indblik i, hvad den akademiske forskning siger om marketing i recession. Desuden vil Publicos direktør Uffe Lyngaae supplere med aktuelle data om, hvordan marketing-indsatser virker i B2B-virksomheder netop nu – i Danmark og globalt.

Webinar om krisekommunikation

Krisekommunikation med corona-twist - er din virksomhed rustet til en krisesag?

På denne webinar-optagelse tager vi et kig på krisernes DNA og giver et bud på forskellige strategier for krisekommunikation. Og så ser vi på de særlige betingelser, som coronaen sætter for virksomhedernes kommunikation lige nu.

IMG_20200512_093354-1

Kom i gang med at generere leads til salg

Denne webinar-optagelse er for dig, som ved, at leadgenerering er hot, og at inbound marketing er mere end bare et buzzword. Vi tager dig i hånden og viser, hvordan B2B-virksomheder kommer i gang med marketing automation og leadgenerering ved hjælp af inbound marketing.

Få et indtryk af vores seminarer i videoen her: