Workshop-turné skal tiltrække borgere i Vejen

Jagten på flere borgere til Vejen intensiveres. Borgerne i Rødding præsenteres for de indsigter og forslag, Publico har samlet sammen efter grundig analyse og dialog med borgere i Vejen Kommune.

I aften 16. august præsenteres borgerne i Rødding for de indsigter og forslag, Publico har samlet sammen efter grundig analyse og dialog med borgere i Vejen Kommune.

Workshoppen er den første af to, der skal inddrage borgerne i Vejen Kommune i arbejdet med at tiltrække flere borgere. Næste wokshop finder sted 22. august i Rødding. 

Publico har talt med en række borgere fra Haderslev, Kolding, Varde og Esbjerg om deres syn på Vejen, og hvilke styrker og udfordringer de ser. Desuden har de talt med lokale borgere, gennemset kommunens egne materialer og en rapport fra Udvikling Vejen, hvor flere lokale virksomheder giver udtryk for at ville bidrage til markedsføringen af Vejen Kommune.

Publico har fået en masse viden, som de vil præsentere i et oplæg, hvor de fortæller, hvordan de ser Vejen kommune, og hvad der karakteriserer dem. På baggrund af det skal borgerne være med til at give idéer til, hvordan vi kan få flere borgere, og hvor de skal komme fra, siger Peer M. Rexen.

Læs mere på Jyske Vestkysten