Webinar-nyhed: Content-distribution for B2B-virksomheder

På Publicos seneste webinar (december 2020) gjorde vi status på content marketing netop nu. Denne gang handler det om at få indholdet helt ud til målgrupperne for din B2B-virksomhed. Ses vi?

God mandag  til dig! ☕

Det var så i dag, samfundet skulle have været genåbnet. Og at du skulle have lagt velourbuksen til vask og i stedet være trukket i et decideret sæt tøj for at møde fysisk ind på dit voksenjob. Men sådan skulle det ikke være. Veloursættet og hjemmeskolingen skal formentlig holdes kørende en måneds tid eller to endnu.

Jeg har heldigvis et godt forslag til en lækker overspringshandling, du kan foretage allerede i morgen tirsdag:

Så kan du da slå  45 minutter ihjel med det og – i mangel af bedre – være i kontakt med nogle søde og kloge mennesker via skærmen. Jeg lover, at Casper og Thomas fortæller dig noget, du ikke vidste i forvejen. Ellers får du hver en krone tilbage. Og hvis du gerne vil være skarpere til at få din virksomheds bedste indhold det sidste stykke ud til jeres målgrupper, ja, så vil webinaret oven i købet være relevant for dit arbejde. 

Webinaret er tirsdag morgen kl. 9.15-10.00, og du kan tilmelde dig lige her.

NB: Gør det, selvom du forventer at sidde med Mensa-agtige Matematik-udfordringer samme med dit indskolingsbarn i det pågældende tidsrum. I så fald kan du bare tilgå webinaret, når det passer dig.

Fortsat god corona-worklife-lyst til dig og dine kolleger!