Video: Brian Halligans keynote fra INBOUND18

Hvis du interesserer dig for inbound marketing, og du har mere end 42 minutter tilbage at leve i, så bør du prioritere at se Brian Halligans keynote fra Inbound18. Hey, det er som at se Netflix og være på arbejde på samme tid. What's not to like?

Brian Halligan, der er HubSpots CEO, har postet sin keynote præsentation på LinkedIn. Han taler blandt andet om The Flywheel, som er det helt nye inden for Inbound. Du kan se videoen her.

 

Brian Halligan præsenterer på dette års INBOUND18 nyheden om The Flywheel. HubSpot og mange andre har i en årrække opereret med en salgstragt i tre trin og koblet de forskellige marketingkanaler op på forskellige trin i tragten. The Flywheel skal erstatte den traditionelle salgstragt. Faktisk mener Brian Halligan, at tragten skal pensioneres, og man skal i stedet anvende The Flywheel. Årsagen til dette skift er, at tragten mister sin energi, når man når til bunden, hvorimod Flywheels bliver ved med at køre rundt.

Han argumenterer for at den gamle tragt-tankegang er gået i stykker, fordi folk stoler mere på word-of-mouth, end de stoler på marketing- og salgs-personer.

funnel to flywheel

Du kan læse mere om The Flywheel og udpluk fra INBOUND18-konferencen i vores blogpost her.

Brian Halligans præsentation fokuserer i stor udstrækning på Customer Delight - eller kundeservice, som det måske lidt vagt kan oversættes til. Brian forklarer, at man ikke bare kan snakke om kundeoplevelsen, men man bliver nødt til at foretage nogle interne forandringer, foretage nogle ændringer på IT-siden og uddanne medarbejdere, så de kan flytte sig fra "I" til "T"-medarbejdere. Det vil resultere i en virksomhed, der skifter til en problemfri og gnidningsløs kunderejse i alt hvad de laver i marketing, salg og support.