Er du vores efterårs-praktikant?

Er du klar på at omsætte den tørre teori fra skolebænken til saftig praksis? Netop nu søger vi efter en praktikant til efteråret 2019. Er det dig - eller måske en du kender?

NNIT, Total, e-Boks, Ringkøbing Skjern Erhvervsråd, Sydbank, Syddjurs Kommune, Troldtekt, Miljøstyrelsen, Aberdeen Standard Investments, Louis Nielsen og Aarhus Letbane er blot et par håndfulde af vores kunder, du vil komme til at stifte bekendtskab med som praktikant hos os. Vi rådgiver vores kunder om kommunikation, udarbejder kampagner, skriver tekster, pitcher artikler til pressen, optager brandingfilm, planlægger events og meget mere. Med andre ord løser vi kommunikationsfaglige opgaver af enhver art – blandt andet står vi bag:

  • Brandingindsats for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, der skal tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Danmarks største arbejdsplads.
  • Pressepitches for optikerkæden Louis Nielsen, som blandt andet resulterede i denne omtale af vigtigheden af sikkerhedsbriller ifm. nytåret, som blev bragt på TV 2 Fyn.
  • Og mange flere – se dem alle her.

 

Lokke-lokke-lokke. Som praktikant hos Publico får du indblik i maskinrummet i et professionelt kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus, og du lærer at tæmme strategisk kommunikation. Du kan læse meget mere om livet som praktikant i Balticagade her.

Læs mere og ansøg her


Du kan læse lidt mere om, hvad en af vores tidligere praktikanter synes om livet som praktikant i Balticagade her: At være eller ikke at være.. altså praktikant. Du kan også skrive til 
vores nuværende praktikant Cecilie på cecilie@publico.dk, hvis du har spørgsmål til hverdagen hos Publico.