Vi er tilbage på kontoret fra tirsdag – i skiftehold. 😷

Publico er tilbage på havnen i Aarhus fra og med på tirsdag. Vi arbejder selvfølgelig i compliance med myndighedernes corona-anbefalinger, så vi skiftes til at arbejde på kontoret og på hjemmekontoret.

Aldrig har der været så rent og ryddeligt på Publico-kontoret.

Vi savner at ses og samarbejde på vores dejlige kontor på havnefronten i Aarhus. Så vi glæder os til at være med til at genstarte Danmark ved gradvist at befolke Balticagade-kontoret fra og med på tirsdag den 14. april.

Vi er fuld gang med at udarbejde en skifteholdsplan, så vi kun sidder ved hvert andet skrivebord og kan holde den anbefalede afstand. Planen skal tilpasses efter de udmeldinger, der kommer fra vores børns respektive daginstitutioner og skoler i Aarhus og Skanderborg Kommune. Vi er imidlertid heldige med at være en ung virksomhed, hvorfor stort set alle Publico-børn kan begynde deres normale hverdag igen i ugen efter påske.

Genstart i Publico
Vores genstartsplan er fortsat et work-in-progress, men hermed nogle af de elementer, som ligger fast:

  • Tirsdag d. 14. april kl. 9.00: Morgenmøde på Teams
  • Fra onsdag d. 15. april: Vi begynder at møde ind på skift under hensyntagen til myndighedernes nye retningslinjer for private kontorarbejdspladser
  • Vi har endnu ikke lavet en rotationsplan for, hvem der møder ind på hvilke dage. Den plan får vi klar i løbet af på tirsdag, når vi kender situationen på alle medarbejderes lokale dagtilbud og skoler.
  • Foruden rotationsplanen bliver det noget med, at der skal være et tomt skrivebord imellem alle, som er på arbejde, at vi kun spiser 6-7 stykker ad gangen i det store lokale, at vi primært tænker online møder med kunderne, at vi holder (fysisk) mandagsmøde med team-A og (fysisk) tirsdagsmøde med team-1 - begge dele stående i det store rum med skrivebordene, og at max. tre personer ad gangen mødes i de mindre mødelokaler.
  • Vi har udvidet rengøringen til tre gange/uge. Alle skriveborde og overflader skal ryddes til fyraften, så rengøringen kan komme ordentligt i bund.
  • Vi finder en frokost-løsning, som ikke er buffet.
  • Piccoloen får en ekstra opgave med at aftørre og afspritte håndtag m.m. dagligt.
  • Desuden opdeler vi toiletterne i ét til til drenge, ét til piger og ét til Ineo Designlab (vores sambo og design-samarbejdspartner).

92354817_10158081569614449_3888825980080357376_n

Forleden udnyttede vi corona-freden på kontoret til at få udskiftet lyskilder i de 12 loftslamper, der sidder 7 meter over gulvet. Lad der blive lys.