Velkommen til Publicos nye kommunikationsrådgiver

Kathrine Graugaard er navnet. PR er (næsten) mellemnavnet. Kathrine kommer i hvert fald til Publico med en solid track record inden for PR-arbejde for videnstunge tech-virksomheder.

Kathrine Graugaard er tiltrådt en stilling som kommunikationsrådgiver i Publico per 1. juni 2019. Hun har stor erfaring med proaktivt og opsøgende PR-arbejde, hvor hun desuden trækker på en skarp sans for koordinering og strukturering, når hun sikkert styrer projekter i mål – hvad enten der er tale om enkeltstående presseindsatser, større kampagner eller events.

I Publico skal Kathrine hjælpe en række af bureauets forskellige kunder med blandt andet pressehåndtering og content produktion. Hendes erfaring inden for særligt tech-området gør, at det overvejende er videnstunge it-kunder, der lander på hendes bord.

Baggrund
Kathrine er cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet (2013) og har en BA i Marketing & Management Communication (2011). Før sin Publico-tid var Kathrine en del af det nordiske PR- og kommunikationsbureau Related, hvor hun som Account Manager stod i spidsen for bureauets internationale tech-kunder, som hun sikrede en bred eksponering blandt medier og influencers på tværs af nordiske landegrænser.