Karen og Dennis

Velkommen til to nye konsulenter - Karen og Dennis

I Publico har vi budt velkommen til to nye konsulenter - Karen og Dennis. Derudover siger vi dagligt god morgen til to nye praktikanter og en ny juniorkonsulent. 26 kloge hoveder er vi nu. 

Vores to nye kommunikationskonsulenter kommer med hver deres relevante fag-bagage:

Karen Johanne Iversen kommer fra en stilling som content marketing manager hos fintech-virksomheden Spiir. Hos Publico skal Karen bruge sin særdeles velslebne pen til at producere content på såvel dansk som engelsk for videnstunge B2B-virksomheder inden for bl.a. software, it-konsulenter og finans. Karen er også allerede i gang med at bidrage med veloplagt indhold til Publicos egne kanaler - senest "31 guldkorn fra Email Summit 2020" og "Derfor straffer medierne din virksomheds PR-selvros". Karen er tiltrådt som kommunikationskonsulent i Publico per 1. januar.

dennis+karen

Dennis Christensen kommer til Publico fra en stilling som PR-konsulent hos Epicent, hvor han igennem de seneste seks år har arbejdet fokuseret med opsøgende pressearbejde. Det skal han også hos Publico, hvor han desuden kommer til at arbejde med strategi og content for en række kunder inden for it og finans. Dennis har også allerede bidraget til Publico-bloggen med indlæg som "Derfor er kommunikation af årsregnskabet vigtigere end nogensinde". Dennis er tiltrådt som kommunikationskonsulent i Publico per 1. februar.

Vi har også budt velkommen til to nye praktikanter:

Line Jespersen læser kommunikation på DMJX og er i sin anden praktik hos Publico, hvor hun skal bidrage med research, interviews og content til en række videnstærke kunder. Lines første praktik var i kommunikationsteamet på Regionshospitalet Randers.

Line+Lasse-1

Lasse Lindholm Kristensen læser medievidenskab hos AU. Hos Publico skal Lasse - som Line - bidrage med research, interviews og content til en række videnstærke kunder. Før sin tid som praktikant i Publico i foråret 2020 har Lasse arbejdet i Danmarks Radio som trafikvært på P4 og som underviser i DR’s undervisningstilbud ”I Sandhedens Tjeneste”.

Line og Lasse er stemplet ind per 1. februar.

Vi har også ansat en ny juniorkonsulent i form af tidligere Publico-praktikant Mathias Holm Sørensen. Mathias arbejder deltid hos Publico, imens han færdiggør sin kandidatuddannelse i retorik ved AU.

mathias


For at det ikke skal være løgn har vi jo altså også etableret en video-afdeling. Det er godt nok et par dage siden, at Lars Skov tiltrådte som kreativ producer (1. september 2019), og at Simon Gjørtz tiltrådte som videofotograf og -klipper (1. november 2019). Men det er først for ganske nylig, at det er lykkedes fotografen at fange dem begge på kontoret - imellem alle videooptagelserne i ind- og udland.

Video-team

Vi har slet ikke været dygtige nok til at fortælle om det høje niveau, vi rent faktisk leverer video- og dronefilm på. Det er vi i gang med at råde bod på. Men indtil de nye ydelsessider og den nye video-underside bliver helt klar, kan du tage et kig på Lars' showreel fra tiden hos Blackbird Film:


Her kan du se Publicos nye showreel.