Danmarks største byudviklingsprojekt

Brabrand Boligforening står midt i en proces med at forvandle et af Danmarks største ghettoområder til en attraktiv bydel; Gellerup 2.0. Vi skal hjælpe boligforeningen med at formidle den nye helhedsplan for Gellerup og Toveshøj.

BYUDVIKLING: Brabrand Boligforening er sammen med Aarhus Kommune og private investorer i gang med at skabe Gellerup 2.0 - en attraktiv, international bydel i social balance. Publico skal bistå med at formidle helhedsplanen for Gellerup & Toveshøj.

aftenbillede

Brabrand Boligforening er ny kunde hos Publico. Foreløbig har assisteret med vidensopsamling fra en 24 timers workshop med 40 eksperter inden for byudvikling, arkitektur, sociologi, antropologi, almene boliger og adskillige andre fagområder.

Netop nu arbejder vi på at formidle helhedsplanen for det nye Gellerup & Toveshøj. Og det er megaspændende at få lov til at være en del af.

Publico har en længere kærlighedshistorie med den almene boligsektor. I perioden 1999-2015 arbejdede vi for Østjysk Bolig, der bl.a. har Bispehaven som boligområde. Her lavede vi en lang række strategiske kommunikationsopgaver. Vi har også udviklet RoligBolig-kampagnen for Miljøstyrelsen og Landsbyggefonden. En kampagne, der havde til formål at få almene boligorganisationer til at indtænke vejstøjsreduktion i deres renoveringsprojekter.

Vi er glade for at være tilbage i den almene boligkommunikation.