TV: Syddjurs vil charmere Aarhus-familier

Syddjurs Kommune er i gang med en bosætningskampagne. TV2 Østjylland tog forbi Publico for at producere historien om charmeoffensiven over for børnefamilier.

TV2 Østjylland var et smut forbi Publico for at producere historien om, at en række østjyske kommuner er på charmeoffensiv over for aarhusianske børnefamilier.

I Syddjurs Kommune er der råd til at leve, der er rig mulighed for inspirerende fritidsaktiviteter, og så er der ikke langt til Aarhus. Og det skal især de aarhusianske børnefamilier vide, for ifølge en Epinion-undersøgelse kender netop denne målgruppe ikke meget til kommunen.

Derfor har en god del af Publico i øjeblikket travlt med at udføre en række kampagneaktiviteter, der under overskriften "Det der tæller" skal gøre Syddjurs Kommune lækker over for den attraktive målgruppe, som børnefamilier er.

Og Syddjurs Kommune er ikke de eneste, der forsøger at stjæle indbyggere fra Aarhus. Den historie har TV2 Østjylland netop bragt – heldigvis med afsæt i Syddjurs Kommune og Publico. Læs artiklen, og se indslaget her.