Sådan kommer du i gang med video

Video kræver lidt mere end det skrevne ord. Her får du en håndfuld af Publicos bedste tips til, hvordan B2B-virksomheder kommer i gang med video.

Inspiration til videoformater for B2B

Lad kreativiteten få frit løb, når du udtænker formatet til din næste video. Få inspiration til videoformater for B2B. Kun fantasien sætter grænser, når du skal lave video.

Det siger B2B-virksomheder om video

Med video i marketing-mixet kan du øge troværdighed, opmærksomhed og engagement. Det siger vores kunder selv.

Sådan bliver du virksomhedens video-vært

En personlig video kan være mere tillidsvækkende end en artikel eller en video uden ansigter. Her er vores fem bedste råd til at præs(en)tere foran kameraet.

Derfor skal din video have en vært

En vært i din video kan skabe identifikation hos seeren og højne troværdigheden af videoen og dens budskaber. Derfor skal din video have en vært.

Sådan skaber din video værdi på dine kanaler

Video kan øge klikraten i dit nyhedsbrev, drive trafik til dit website og øge virksomhedens troværdighed.

Pas på med metaforer, der kan komme tilbage og bide dig i måsen

Video: Når en metafor om en løve og en tun kommer tilbage og bider en i røven.

Cover-video: Nyt blikfang til virksomhedens Facebook-side

Nu kan du bruge video som cover-foto på din virksomheds Facebook-side. Brug det som blikfang og som en effektiv måde at få dit budskab ud.

Sommerhilsen fra vandkanten

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi har fået titlen som det største PR-bureau udenfor København. Direktør Uffe Lyngaae fortæller i videoen hvordan Publico har gjort sig fortjent til den titel.

YouTube eller Vimeo – hvor skal din video bo?

YouTube er verdens næststørste søgemaskine og ejet af verdens hersker, Google. Vimeo fokuserer på lækkerhed, høj kvalitet og professionelle brugere. Men hvilken platform er bedst for dig, der bruge...