Sådan undgår du, at  kommunikationsstrategien bliver en skuffe-strategi

Alt for mange virksomheder går i stå med strategiarbejdet, så snart det sidste punktum er sat. Det er ærgerligt, for uden en effektiv eksekvering på kommunikations- eller marketingstrategien kommer ma...

8 trin: Sådan bygger du din næste kommunikationsstrategi

Har du påtaget dig opgaven som pennefører på jeres nye k-strategi? Her er din trinvise guide til at nå kommunikationsstrategisk nirvana uden at dø i processen. (Psst… modellen fungerer også, hvis du e...

5 spørgsmål, du skal have svar på, inden du laver din kommunikationsstrategi

Opgaven er klar: Din virksomhed skal have en ny kommunikations- eller marketingstrategi, og pilen peger på dig. Men hvor skal du starte? Vi stiller de indledende spørgsmål, som får dig ud over stepper...

Workshop: Udvikling sker, når alle tør ændre standpunkt

Kunsten i gode udviklingsprocesser er at gøre det på et tidspunkt, hvor parterne reelt kan rykke sig. Det mener direktøren for Brabrand Boligforening, der satte alt ind på at nytænke Gellerup.

Kalder alle midtjyske SMV’er med vokseværk!

Har du vækstambitioner for din virksomhed, men bliver du bremset af en strategisk udfordring, hvor ny viden er nøglen? No worries, her er, hvad du skal gøre.

Hey, byggebranche! Sådan kommer du i gang med content marketing

Her får du en guide til at komme i gang med content marketing, hvis du er arkitekt, producent, ingeniør eller bygherre. Hermed kan du skærpe din kommunikation og få en større bid af bygge-kagen.

Hvilken LEGO-figur ligner din virksomheds værditilbud?

Positionering: Man kan godt gøre det til en højpandet eksercits at finde sit værditilbud. Men matematisk kombinatorik, fx ved hjælp af LEGO-mænd, kan også noget.

5 P'er, der kan give din virksomhed klarsyn i krise-tågen

To CBS-forskere har formuleret fem strategiske spørgsmål, der kan hjælpe virksomheder med at planlægge deres comeback efter corona-pandemien. Få et executive summary her.

Sådan bliver du it-branchens næste thought leader

Har du indsigt i, hvordan ny teknologi som kunstig intelligens, cloud computing og IoT kommer til at forandre vores hverdag? Så har du glimrende forudsætninger for at positionere dig som en troværdig ...

Sådan minimerer du stress før, under og efter sommerferien

Harvard Business Review har lavet en guide til, hvordan du kan mindske ferierelateret stress via en række lavpraktiske forholdsregler. Her får du hovedpointerne serveret på dansk.