Nyt webinar: Tiltræk de rigtige med din kernefortælling

I dette webinar zoomer vi ind på kernefortællingen som omdrejningspunkt for at tiltrække de rigtige. De rigtige medarbejdere til jer. Og de rigtige kunder til netop jer. 

5 fodfejl, der f*cker med din PR-indsats

Rammer dit PR-arbejde alt for ofte forbi målskiven, og har du svært ved at etablere den gode dialog med journalisterne? Læs med her – og undgå 5 irriterende fodfejl, der spænder ben for pressearbejdet...

Seminar: Få inspiration til dit PR-arbejde (Aarhus + Kbh.)

Samler medierne ikke dine pressemeddelelser op? I september  inviterer vi til gratis morgenseminar, hvor vi giver vores bedste fif til, hvordan B2B-virksomheder får deres historier i pressen.

27 råd til kommunikations-studerende

Hvad ville du fortælle dig selv, hvis du kunne tage en tidsmaskine tilbage til studietiden? Den øvelse har vores tekstforfatter Simon gennemført, og her får du hans 27 råd til sig selv som kommunikati...

Seminar: Er du ny i kommunikationsfaget?

Kom på besøg hos Publico, og få en fornemmelse af, hvordan det er at arbejde på kommunikationsbureau. Vi har afsat en  eftermiddag (22. maj kl. 16-18.30) til at gøre nye kommunikatører klogere på bure...

Er dine Facebook-opslag (også) baseret på mavefornemmelser?

Vil du gerne trænge igennem på Facebook? På dette "ugekursus" lærer du psykologien bag det gode Facebook-opslag – af adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen.

E-mail-kursus: Er du flink på LinkedIn?

LinkedIn er ikke kun et socialt medie for folk med skarpe jakkesæt. Det er et mødested, hvor mennesker søger relationer. Publico afholder kursus i LinkedIn.

Slides fra seminar om content marketing for B2B

Uffe Lyngaa har lavet 68 slides om content marketing, som han præsenterede til Publicos content marketing seminar for B2B-virksomheder.  Se hele præsentationen her.

6 gode intranet-tips

Vil du gerne blive klogere på fremtidens intranet? Så se med her.

Få 10 tips om content marketing

Publicos direktør, Uffe Lyngaae, har holdt et oplæg om content marketing hos Novicell.