Webinar-nyhed: Sådan serverer du dine PR-historier til medierne

På vores første webinar efter sommerferien giver vi dig gode råd om, hvordan du griber PR-indsatsen rigtigt an, med fokus på distribution, indsalg og opfølgning. Det går ned 24. august kl. 9.

Webinar-nyhed: Styrk dine online-præsentationer med filmtekniske greb

På dette webinar får du vores bedste fif til, hvordan du får teknikken på plads, så dine film og live-streams både kommer til at lyde godt og se lækre ud. Webinaret er på tirsdag.

Nyt webinar: Tiltræk de rigtige med din kernefortælling

I dette webinar zoomer vi ind på kernefortællingen som omdrejningspunkt for at tiltrække de rigtige. De rigtige medarbejdere til jer. Og de rigtige kunder til netop jer. 

Webinar-nyhed: Content-distribution for B2B-virksomheder

På Publicos seneste webinar (december 2020) gjorde vi status på content marketing netop nu. Denne gang handler det om at få indholdet helt ud til målgrupperne for din B2B-virksomhed. Ses vi?

Webinar-nyhed: Kommunikationsmåling for noobs

Hvis du aldrig er kommet i gang med systematisk effektmåling af din virksomheds kommunikation, så får du nu chancen. Vores kommende webinar om kommunikationsmåling er for både proffer og noobs.

Webinar-nyhed: Content marketing anno 2020

På grund af corona-restriktioner har vi aflyst vores planlagte seminar om content marketing. Den gode nyhed er, at vi har tryllet seminaret om til et 40-minutters webinar, der går ned 8. december.

Webinar på tirsdag: Marketing i recession

På dette webinar kan du høre Publicos bestyrelsesformand, Henrik Jensen, give et indblik i, hvad forskningen siger om marketing i recession. Uffe supplerer med aktuelle data om marketing-resultater...

Webinar: Krisekommunikation med corona-twist

På dette webinar tager vi et kig på krisernes DNA og giver et bud på forskellige strategier for krisekommunikation. Det er på tirsdag den 5. maj – og det foregår ved din egen skærm.

Seminar: Annoncering på Facebook for videnstunge B2B-virksomheder

Kom til morgenseminar med Publico Kommunikation og få gode råd om, hvorfor du som B2B-virksomhed bør bruge annoncekroner på Facebook (og Instagram) – og hvordan du bedst bruger kanalerne, så de ska...

Ikke flere pladser. Seminar: Lær at lave en kernefortælling

Kom til morgenseminar (i Aarhus eller København), og få gode råd om, hvorfor din virksomhed bør prioritere netop kernefortællingen, og om, hvordan du skriver en kernefortælling.