Seminar om employer branding (København)

Med 35.171 ubesatte stillinger og stadigt stigende konjunkturer bliver det kun sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Måske overvejer du, om din virksomhed skal skabe et employer brand. I så ...

Nyt seminar om krisekommunikation

Lær af andres kriser, før du selv står midt i en shitstorm. Sådan kan man opsummere udbyttet ved at deltage på vores kommende seminar om krisekommunikation.

Aarhus: Seminar om Smarketing (Salg + Marketing)

Få ledige pladser på morgen-seminar om Smarketing i Aarhus på tirsdag den 25. september kl. 9-11. Seminaret er særligt relevant for salgs- og marketingsansvarlige i videnstærke B2B-virksomheder med...

Seminar: Brug data til at nedbryde muren mellem salg og marketing

Marketing og salg står i hver deres båd og forsøger at fange de samme fisk. De ved det bare ikke. 

Nyt seminar: Kommunikations-strategi

Tag med til Publicos næste morgenseminar, og hør, hvordan du kommer i gang med at lave en kommunikationsstrategi i din virksomhed.

Seminar: E-mail marketing for B2B

Tag med til Publicos morgenseminar, og hør, hvorfor (og ikke mindst hvordan) du stadig skal bruge e-mail marketing i dit content marketing-mix.

Er dine Facebook-opslag (også) baseret på mavefornemmelser?

Vil du gerne trænge igennem på Facebook? På dette "ugekursus" lærer du psykologien bag det gode Facebook-opslag – af adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen.

Seminar om kommune-branding og bosætning

Hvis du arbejder i en kommune og interesserer dig for kommune-branding eller bosætning, så bør du overveje at sætte et kalender-kryds d. 13. oktober, hvor vi holder seminar i samarbejde med Vocast.

E-mail-kursus: Er du flink på LinkedIn?

LinkedIn er ikke kun et socialt medie for folk med skarpe jakkesæt. Det er et mødested, hvor mennesker søger relationer. Publico afholder kursus i LinkedIn.

Slides fra seminar om content marketing for B2B

Uffe Lyngaa har lavet 68 slides om content marketing, som han præsenterede til Publicos content marketing seminar for B2B-virksomheder.  Se hele præsentationen her.