Er du Publicos nye digitale konsulent med speciale i SoMe?

[Stilling er besat] Skal annoncering på sociale medier være din turf? Drømmer du i kunderejser? Kan du få usexede nicheprodukter til at konvertere via lead-annoncering? (Bare stop her, hvis du slog...

Praktikant søges til efteråret 2021 📣

Vi søger en ny praktikant fra universitetet eller DMJX til efterårs-semestret 2021. Deadline er 26. marts, men vi indkalder løbende til (online-)samtaler. Så hvil ikke på laubærrene med din ansøgni...

Velkommen til tre nye kolleger i Publico

Vi har privilegeret travlt trods corona-recessionen. For at kunne følge med har vi i januar 2021 budt velkommen til Nicholas, Line og Anders som nye kolleger i Publico. What's not to like?

Ny kommunikationsrådgiver søges (snarest muligt)

Vi søger en ny kommunikationsrådgiver per 1. januar 2021 - eller før. Vores nye kollega skal have mindst 5 års erfaring og må gerne have flair for it/tech. Søg kun, hvis du skriver bedre end de fle...

To kommunikationstalenter søges til forårspraktik 2021

Er du klar på at omsætte den tørre teori fra skolebænken til saftig praksis? Som praktikant hos Publico får du indblik i maskinrummet på et professionelt kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus.

Film-produktionsassistent søges ASAP (deltid)

Publico søger en produktionsassistent til at styre et hold på fire fotografer/klippere/instruktører/drone-fotografer. Stillingen er som udgangspunkt på 25 timer/uge og besættes snarest muligt.

Velkommen til 5 nye publicanter

NYANSÆTTELSER: Vi har for nylig budt velkommen til hele fem nye ansigter i Publico. En rådgiver. En videofotograf. En elev. En juniorkonsulent. Og en praktikant. What's not to like?

Filmfotograf/-klipper søges til fuldtidsstilling asap 🎬🎥

Publico søger en erfaren filmfotograf & -klipper til vores film-team per 1. august. Hvis du har lyst til at komme med 25 pivsøde kolleger på en sjov vækstrejse, skal du læse videre. Og måske søge.

Praktikanter søges til efteråret 2020 📣

Vi søger nye praktikanter fra universitetet eller DMJX til efterårs-semestret 2020. Deadline er 22. april, men vi indkalder løbende til (online-)samtaler. Så nøl ikke med din ansøgning. Et Publico-...

Velkommen til to nye konsulenter - Karen og Dennis

I Publico har vi budt velkommen til to nye konsulenter - Karen og Dennis. Derudover siger vi dagligt god morgen til to nye praktikanter og en ny juniorkonsulent. 26 kloge hoveder er vi nu.