Ny kampagneopgave: Vi er totalt skrotningsparate!

Miljøstyrelsen vil med hjælp fra Publico sprede et vigtigt budskab i 2019: Din gamle brændeovn forurener, og du kan få penge for at skrotte den.

Ny bestyrelsesformand i Publico

Henrik Kofoed Jensen er per 1. januar 2019 tiltrådt som ny bestyrelsesformand i Publico Kommunikation ApS. Dermed har vi sagt farvel til Jonas Juul Jeppesen, der har bidraget til Publicos udvikling...

Publico ønsker alle venner og fjender en glædelig jul!

2018 har været det bedste år i Publico nogensinde, uanset om vi måler på kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed, faglighed eller bureauets økonomi. Vi stempler derfor ud til juleferie med en god ...

Artikel om Publicos succes i magasinet Erhverv+

Jysk Fynske Mediers erhvervstillæg Erhverv+ bragte forleden en artikel om vores succes, der ifølge Publicos stifter blandt andet skyldes fire faktorer: Indtagelse af egen medicin, professionaliseri...

Årets Kommunikations-studerende hedder Nikolas

Publico uddelte i lørdags prisen til "Årets Kommunikationsstuderende" på Aarhus BSS. Nikolas Rønholt læser blot på 3. semester, men har allerede præsteret meget.

Jubilæum: Tillykke med 10 år i Publico!

Bureauchef Thomas Wilhelmsen fejrede i fredags sit 10-års jubilæum i Publico. Foruden at være en vellidt rådgiver blandt kunderne er Thomas også vores "finansminister". 

Publico udnævnt til Gazelle-virksomhed 2018 og i 2019(!)

2016-2017 blev (også) et godt år i Publico. I perioden 2013-2017 har vi mere end fordoblet omsætningen, hvorfor vi nu kan kalde os Gazelle for anden gang.

Vækst: Rekordregnskab i Publico

Publico realiserede i regnskabsåret 2017-2018 en vækst i bruttoresultatet på 12 pct. og det 17. positive regnskab på stribe.

Tillykke til Aros Kommunikation!

Aros Kommunikation er en af de konkurrenter, man hepper på og ønsker det bedste for. Måske lige bortset fra, når man er i direkte konkurrence. Aros kan i dag fejre 20 års jubilæum i branchen. Tilly...

Workshops for konsulenter på EU-projekter

Erhvervsstyrelsen har valgt Publico som samarbejdspartner på planlægning og facilitering af to kommunikations-workshops.