Vi holder ferie i uge 29 + 30. 😎 Men ring til Uffe, hvis du får en haster.

Publico holder kontorerne ferielukket i ugerne 29 og 30. Men hvis du får en haster, der kræver hurtig respons, kan du ringe til Uffe

Er du vores nye tilbudsspecialist eller kommunikationsrådgiver?

Der er drøn på i Publico, og vi er derfor i markedet efter et styk tilbudshaj og en kommunikationsrådgiver med hang til offentlig kommunikation.

Det er bare fordi ... altså ... at vi har lavet sådan en ny film om os selv

Nu skal skomagerens søn ikke længere spise gamle molbo-snegle. Vi har lavet en præsentationsfilm om os selv. Tadaa. Tjek den da ud, hvis du har lyst.

Velkommen til tre nye kolleger i Publico

Vi har privilegeret travlt trods corona-recessionen. For at kunne følge med har vi i januar 2021 budt velkommen til Nicholas, Line og Anders som nye kolleger i Publico. What's not to like?

Vi holder juleferie-lukket fra 23/12 til 4/1

Det er efterhånden standard i Publico, at vi lukker kontoret ned og holder fri mellem jul og nytår. Det er også standard, at du kan ringe til Uffe, hvis du får en haster. Glædelig jul! 🎅🎄

Julehilsen fra Publico i et f****** lorteår

I Publico er vi svineheldige at arbejde for kloge B2B-virksomheder med pandemi-resistente forretningsmodeller. Så 2020 har faktisk IKKE været et arbejdsmæssigt lorteår, selvom bagtæppet har været l...

Publico er nomineret til EY's Entrepreneur of the Year 2020

19 vækstregnskaber med sorte tal er formentlig ikke nok til at blive Entrepreneur of the Year i 2020. Så vi skynder os at prale, mens vi er nomineret med teoretisk mulighed for at vinde. 😇

Erhvervsstyrelsen valgte Publico til EU-kampagne

Erhvervsstyrelsen har valgt Publico som leverandør af en informationskampagne, der skal vise danskerne, at EU's grønne regionalfondsinvesteringer gør en positiv forskel i Danmark. 

Corona-regnskab: Bedste Publico-resultat i 19 år

Publico realiserede sin hidtil højeste nettoomsætning (23,7 mio.) og sit hidtil bedste driftsresultat (2,6 mio.) i regnskabsåret 2019-2020. Et år, der inkluderer 4 måneder med corona i Danmark.

Velkommen til 5 nye publicanter

NYANSÆTTELSER: Vi har for nylig budt velkommen til hele fem nye ansigter i Publico. En rådgiver. En videofotograf. En elev. En juniorkonsulent. Og en praktikant. What's not to like?