To nye praktikant-talenter i Publico

Christina Møller Knudsen og Mathias Holm Sørensen studerer henholdsvis "corporate communication" og retorik på Aarhus universitet. Frem til januar 2020 skal de studere praksis i  Publico.

Det er altid sjovt og inspirerende at byde nye talenter velkommen i kommunikationsbranchen. Det gælder ikke mindst, når kvikke praktikanter med hovedet fuld af teori skal supplere med praksis, som den praktiseres i Publico.

Vi har altid været privilegerede med nogle af Østjyllands kvikkeste praktikanter og har da også fastansat +10 af dem igennem tiden. Dette semester er bestemt ingen undtagelse - med hensyn til lyset i pæren hos vores praktikanter.

Christina (1)Christina Møller Knudsen: Som det ene af de to nye skud på praktikant-stammen kommer Christina med en bred teoretisk viden inden for kommunikation. Med en dyb forståelse for vigtigheden i research og analysearbejde har hun et skarpt og kreativt øje for produktion af målrettede tekster og andre content- og kommunikationsprodukter.


Baggrund
Christina er ”business communication”-minded ind til benet med en igangværende kandidatuddannelse i Corporate Communication og en bachelor i International Virksomhedskommunikation og Engelsk fra Aarhus BSS, der i 2017 blev suppleret med et udlandsophold på Oregon State University College of Business. 

Connect med Christina på LinkedIn

Mathias_Mathias Holm Sørensen: Som det andet nye skud på praktikant-stammen bidrager Mathias med kompetencer inden for målgruppeanalyse, research og tekstproduktion. Mathias har viden, der spænder fra det analyserende til det producerende og kan derfor bidrage med interviews, research og content-produktion for Publicos kunder.Baggrund
Foruden sin igangværende kandidatuddannelse i Retorik har Mathias en bachelor i Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Connect med Mathias på LinkedIn