To nye konsulenter i Publico

Maria Fischer Elkjær og Signe Sundbæk Ahler er nye konsulenter i Publico. Eller nye og nye. De har begge tidligere været både praktikanter og juniorkonsulenter i hos os. Men per 1. august 2019 kan de kalde sig fuldtidskonsulenter.

Vejen til de bedste talenter i kommunikationsbranchen går ofte via praktikforløb og/eller studiejobs. Det gælder også for de to seneste nyansættelser i Publico. Både Maria Fischer Elkjær og Signe Sundbæk Ahler har benyttet både praktikforløb og studiejobs (juniorkonsulent, kalder vi det) som springbræt til et fuldtidsjob i Publico.

Signe Sundbæk Ahler, som vi spottede, da vi kårede hende som årets kommunikationsstuderende på Aarhus BSS i 2017, er blevet ansat som ny digital konsulent. Det handler om inbound marketing, digital distribution og annoncering på sociale medier. Så hvis du er Publico-kunde og gerne vil have dit indhold ud over rampen via digital annoncering (fx Google eller LinkedIn), så kan det meget vel være Signe, der skal hjælpe dig med at planlægge og eksekvere en klog distributionsindsats ud fra dine målgruppe-specifikationer.

Maria Fischer Elkjær, som vi først spottede under et praktikforløb og siden som juniorkonsulent, er ansat som ny kommunikationskonsulent - også fra 1. august 2019. Kommunikationskonsulent i Publico betyder generalist med en bred portefølje af opgaver (fx analyse, tekstarbejde, PR, content, projektledelse etc.) for en række videnstærke kunder inden for it, finans, B2B, forsyning eller det offentlige.  

Velkommen ombord!