To kommunikationstalenter søges til forårspraktik 2021

Er du klar på at omsætte den tørre teori fra skolebænken til saftig praksis? Som praktikant hos Publico får du indblik i maskinrummet på et professionelt kommunikationsbureau i hjertet af Aarhus.

Miljøstyrelsen, Syddjurs Kommune, Troldtekt, e-Boks, Louis Nielsen og Aarhus Letbane er blot en lille håndfuld af vores kunder, som du vil komme til at stifte bekendtskab med som praktikant hos os. 

Hent stillingsopslaget som PDF her

Vi rådgiver vores kunder om kommunikation, udarbejder kampagner, skriver tekster, pitcher artikler til pressen, optager video, planlægger events og meget mere. Med andre ord løser vi kommunikationsfaglige opgaver af enhver art – og står blandt andet bag:

Brug os som legeplads

I din Publico-praktik indgår du i det daglige arbejde på lige fod med de øvrige medarbejdere (se, hvem vi er, her). Med andre ord vil du blive involveret i både contentproduktion, analyse, kampagneplanlægning, kernefortælling og kommunikationsstrategier – og meget mere.

Konkret kommer du til at:

  • Foretage interview, skrive artikler, læse korrektur og redigere tekster
  • Opsætte, skrive og udsende pressemeddelelser og nyhedsbreve
  • Researche (og dermed blive endnu klogere :-)
  • Deltage i kundemøder
  • Udvikle kampagne-idéer
  • Gøre dig strategiske overvejelser ift. de enkelte teksters formål, målgruppe
   og komposition
  • Snuse til inbound marketing
  • Bruge 25 procent af din tid hos os på dit eget individuelle udviklingsprojekt, som vi definerer i fællesskab.

Handlekraftig profil

Vi forestiller os, at du går på kommunikationsuddannelsen og søger praktik i dit 3. eller 6. semester, eller at du læser en kommunikationsfaglig uddannelse på universitetet. Men det er ikke ultimative krav. Det vigtigste er, at du har skrivetalent og sproglig forståelse, kan tæmme kommaer, forstå målgrupper, har selvtillid, gå-på-mod og er en glad person.

Det med småt

Praktikken er ulønnet (bortset fra frokostordning, fredagssnoller og en North Side-billet) og strækker sig fra 1. februar 2021 til 31. juli 2021. Stillingen er på 30 timer om ugen, sådan at du har en fridag midt på ugen.

Send din ansøgning og cv, vedlagt (ikke-akademiske) teksteksempler senest fredag den 16. oktober 2020 til praktikvejleder praktikvejleder Camilla Dudeck på camilla@publico.dk

Hvordan er det at være praktikant i Publico?

Når man skal finde det rigtige praktiksted, er der kun gode spørgsmål. Og der er mange! Derfor har vi bedt vores tidligere praktikanter, Christina og Mathias, om at svare på nogle af de bedste her

WALK_AND_TALK_INTERN