Sommerhilsen fra vandkanten

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi har fået titlen som det største PR-bureau udenfor København. Direktør Uffe Lyngaae fortæller i videoen hvordan Publico har gjort sig fortjent til den titel.

Publicos direktør Uffe Lyngaae sender dig de bedste sommerhilsner – tilsat en lille smule blær. Publico kan nemlig bryste sig af en helt særlig og ny titel.

Vi kan nu kalde os det største PR-bureau udenfor København!

Se videoen og hør Uffe Lyngaae fortælle om, hvad der har medvirket til, at Publico er blevet til det største PR-bureau udenfor København.

 

I videoen fortæller direktør, Uffe Lyngaae, at Publico har haft det suværent bedste regnskabsår til dato. Derfor kan vi kalde os det største PR-bureau uden for København.

Når vi har medvind i disse år, hænger det sammen med, at stadig flere nye og gamle kunder ønsker at udvide samarbejdet med det super-stærke team, som vi er i dag.

Kundernes lyst til at arbejde sammen med os skyldes flere faktorer, men noget af det vigtigste er nok, at strategisk brug af godt content spiller en stadig større rolle i mange virksomheders kommunikationsmix.

Det betyder, at mange organisationer og virksomheder skal have udviklet kernefortællinger, personas og content-strategier. Og det drypper af på os. 
Vi tror nemlig på at evnen at tænke journalistisk og at producere content på et højt niveau - kombineret med evnen til at distribuere content på en intelligent måde, det er et relevant værdi-tilbud fra et PR-bureau som Publico.

 

Rigtig god sommer!