16. april kan du igen søge om 100.000 kr. til digitale projekter

Hvis din virksomhed skal i gang med inbound marketing, account based marketing eller en generel digitalisering af jeres lead-generering, så skal du da søge 100k hos SMV:Digital. Husk, det er først til mølle! P.S. Vi hjælper gerne med ansøgningen.

Går du og overvejer at automatisere din virksomheds kommunikations- og marketingindsats? Now is the time!

Fredag den 16. april kl. 9 sharp åbner SMV:Digital igen for ansøgninger, hvor din virksomhed kan få en økonomisk håndsrækning på op til 100.000 kroner. Pengene kan bruges til indkøb af rådgivning, der hjælper dig med at gennemføre en digital og/eller grøn omstilling af din virksomhed.

 

Hør Brian Jeppesen, medlem af SMV:Boardet og CEO i Mjølner Informatics, fortælle, hvad dit digitale omstillingsprojekt eksempelvis kan omhandle, og hvordan du med SMV:Digital kan sætte skub i din virksomheds udvikling. 

Rådgivningsforløbet kan blandt andet bestå af Hubspot-onboarding, klargøring til inbound marketing eller noget helt tredje, der løfter dit marketing game til et helt nyt niveau, og som både er win-win for miljøet og din forretning.

Og nå ja, Publico er selvfølgelig godkendt som rådgiver, så hvis du vil bruge 100.000 kr. på at lege med os, er vi helt klar 😊 

Læs mere om tilskuddet, og ansøg her