SMV-boost: Få 100.000 kr. i tilskud til digitalisering

Ny tilskudspulje på knap 25 mio. kr. er nu åben for ansøgninger. Her kan SMV'er søge om tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling - fx marketing automation. Puljen lukker 10. juni 2019. Puljen åbner mandag den 16. september kl. 9.

Sidder du i en lille eller mellemstor virksomhed, og har du og dine kolleger i længere tid gået med et ønske om at digitalisere marketing eller salg – eller måske begge dele? Så skal du sætte dig i stilling foran computeren på mandag kl. 9 – sharp. Da åbner Erhvervsstyrelsen nemlig for næste omgang af SMV:Digital – digitaliseringspuljen med EU-midler, som SMV'er kan søge om støtte fra til digitalisering af virksomheden.

SMV:Digital er et samlet program, hvor danske SMV'er kan få hjælp til digital omstilling og til at styrke deres online salg via programmets e-handelscenter. Du kan søge om 100.000 kroner, der kan bruges til for eksempel rådgivning og hjælp til at komme i gang med marketing automation eller det der inbound marketing, som alle snakker om, men som er en smule dyrt og besværligt. Man kan eksempelvis få tilskud til følgende:

  • Privat rådgivning
  • Kompetenceforløb
  • Sparring & netværk
  • Vejledning om regulering og konkurrencevilkår

Læs mere om SMV:digital på Erhvervsstyrelsens projektside her  

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks digitale vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Og hvorfor informerer vi så om dette her på Publicos blog?

Det gør vi, fordi vi vurderer, at rådgivning om fx inbound marketing, marketing automation eller lignende opgradering/digitalisering af virksomhedens salg/marketing setup er eksempler på, hvad man som SMV kan få tilskud til.

Vi har en del erfaring med ansøgning, dokumentation og rapportering på rådgivningsforløb støttet af Erhvervsstyrelsen. Så vi kan formentlig hjælpe med det praktiske omkring et eventuelt tilskudsstøttet rådgivningsforløb.

Du kan finde en skabelon til ansøgningen her – så kan du forberede dig til at være klar mandag morgen, når ansøgningsmodulet åbner. Du skal undervejs vælge en på forhånd godkendt rådgiver til det projekt, du ønsker støtte til. Fik vi i øvrigt nævnt, at Publicos Uffe Lyngaae er godkendt rådgiver?

 

Kontakt Uffe, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om mulighederne.