Ses vi til Internet Week Denmark?

Publico er som sædvanlig PR-partner ved Internet Week Denmark i 2018. Som PR-partner er det Publicos opgave at få festivalen til at give genlyd i pressen som en seriøs og årligt tilbagevendende, national begivenhed.

Publico er for sjette år i træk PR-partner for Internet Week Denmark, der er en digital festival i og omkring Aarhus. 

7.000 deltagere mødes i løbet af 5 dage (2.-6. maj 2018) til mere end 100 små og store (gratis!) events. Du kan læse mere om IWDK her. 

IWDK_AABNING_126-1

 

Internet Week Denmark er Danmarks nye internetfestival, der for første gang blev afholdt 28. april til 2. maj 2017 i og omkring Aarhus. Med en lang række workshops, konferencer og events satte festivalen fokus på internettets betydning for samfundet og for vores allesammens liv.

PR for Danmarks internet-festival

Vi deltog pro bono som PR-partner, og det var Publicos opgave at få festivalen til at give genlyd i pressen som en seriøs og årligt tilbagevendende, national begivenhed. Det indebar blandt andet utallige presse-pitches, omfattende Excel-boksning, koordinering af pressemøder og match-making mellem journalister og kilder – på alle tider af døgnet. Du kan læse mere om vores arbejde for IWDK her.