Ses vi til B2B-marketing-konferencen?

1. september 2020 er der B2B-marketing-konference i Aarhus. Og Publico er partner på konferencen, hvor en af verdens bedste B2B-copywritere er speaker. Ses vi?

Hvem havde troet, at man skulle komme til at savne at komme til en marketing-konference? Not me.

Men efter måneders corona-tid med afsprittet solo-hjemmearbejde bliver det helt rart at genopdage sin konference-personlighed. How are you doing? Really?That's so interesting! 🥱

Anyway, jeg glæder mig personligt til B2B-marketing-konferencen 1. september på Comwell i Aarhus. Ikke kun fordi Publico er partner på konferencen. Og fordi Publicos kontaktchef Thomas Mandrup holder oplæg om account based marketing (ABM). Men også fordi en af mine personlige helte Doug Kessler fra Velocity Partners i London er blandt speakerne. Doug er formentlig en af verdens bedste B2B-copywriters, og så er han supersjov.

I det hele taget er det et stærkt program, som Jacob Schack Iversen har fået strikket sammen - sammen med Dansk Markedsføring.

På B2B Marketing: The Conference 2020 kan du møde en række særligt udvalgte eksperter, der har praktisk erfaring og succes med at udvikle, igangsætte og drive en ny digital marketingfremtid på det professionelle marked.

Konferencen henvender sig til alle professionelle B2B marketeers: marketingchefer, content marketing managers, digital marketing managers, business analysts, salgsdirektører, salgschefer, pr-/kommunikations medarbejdere, digitale projektledere, produktchefer, account managers, crm managers eller andre med ansvar og interesse for virksomhedens salg og markedsføring. 

På konferencen får du nyeste viden om:

– Megatrends på B2B
– Den moderne indkøber på det professionelle marked
– Digital innovation og unikke kundeoplevelser  
– Digital commerce
– Account Based Marketing fra strategi til kampagne
– Content Marketing på B2B
– Linkedin og sociale selling
– og meget mere

Læs mere om, og tilmeld dig konferencen her

NB: Der er early bird-rabat frem til 1. juli, som jo er på onsdag. Just saying.