Seminar: Brug data til at nedbryde muren mellem salg og marketing

Marketing og salg står i hver deres båd og forsøger at fange de samme fisk. De ved det bare ikke. 

Udnyt jeres interessenters digitale fodspor til at knytte salg og marketing tættere sammen – og få flere og bedre leads. Hør hvordan til vores seminarer i både København og Aarhus i september. 

Selvom salg og marketing i de fleste organisationer burde være hinandens nærmeste samarbejdspartnere, formår rigtig mange virksomheder ikke at knytte indsatsen i de to afdelinger sammen. I stedet arbejder de to afdelinger i siloer og glemmer, at de er dybt afhængige af hinanden.

But times are changing. I dag uddanner din målgruppe sig selv, inden du har berøring med dem, og de ved en hulens masse om dig og dit produkt, når du første gang møder dem. Faktisk er 50-70 pct. af købsbeslutningen taget inden første kontakt. Det betyder, at tiden, hvor sælgerens fantastiske talegaver alene kunne lukke en handel, er forbi. I stedet er salg og marketing nødt til at arbejde tæt sammen om at understøtte den potentielle kundes rejse ned gennem tragten.

Er du salgs- eller marketingansvarlig i en B2B-virksomhed med lange købsrejser, bør du sikre dig en plads på vores næste seminar. Vi afholder vores seminar i både København 18. september og i Aarhus 25. september. Tilmeld dig her.

På seminaret får du blandt andet tips til:

  • Hvorfor salgsafdelingen skal være med til at udarbejde marketingplanen
  • Hvorfor salg og marketing skal have fælles KPI’er
  • Hvordan I ved hjælp af data og viden kan kortlægge potentielle kunders behov
  • Hvordan I understøtter potentielle kunders rejse hen mod konvertering
  • Hvordan inbound marketing kan samle salg og marketing
  • Hvordan I kan modne leads ved hjælp af data og software
  • Hvorfor I bør lave en kontrakt mellem salg og marketing

Digital rådgiver Casper Svoldgaard holdt et oplæg for medlemmerne i Eksportforeningen om, hvordan de kan benytte data til at skabe tættere samarbejde mellem salgs- og marketingafdelingerne. Han gav i den forbindelse også tre hurtige råd til kameraet. Dem kan du se her:

Læs mere om Smarketing her: Bind salg og marketing sammen i effektiv Smarketing

Gratis seminar
Brug data til at nedbryde muren mellem salg og marketing

Få gratis tips til, hvordan du kan skabe fælles retning.

Få din plads her
smarketing