Publico søger videofotograf & klipper

Befinder du dig bedst bag et kamera og foran et redigeringsprogram? Kan du gøre komplekse virksomheder til visuelt levende video-fortællinger? Så er du måske Publicos nye videofotograf & klipper. 

Det kan være, du har en film- og tv-uddannelse. Eller måske er dit felt inden for multimedier og storytelling. Så længe du har de rigtige tekniske evner, er nysgerrig og gerne vil omgås kunder, er det en god idé at læse med her. For så kan du blive en del af Publicos ambitiøse videoteam som videofotograf & klipper. 

Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper videnstærke virksomheder med at vinde opmærksomhed, sympati og markedsandele. Vi elsker mennesker og organisationer, der kan noget vigtigt, som er svært at forklare. Det er her, vi kommer ind. Vi forvandler komplekse produkter og processer til hjælpsomme fortællinger med personlighed. Formålet er, at vores kunder bliver fundet, forstået og foretrukket.

LS

Kom på team med en erfaren profil
Vi er specialister i at levere content og kampagner. Og mange af vores fortællinger skal leve i videoformat. Faktisk tror vi så meget på video, at vi har sat gang i en større opgradering af både udstyr og mandskab.

Senest er Lars Skov kommet med på Publico-temaet. Han drev i 18 år sit eget produktionsselskab, Blackbird Film. Og han har allerede brug den næste stærke og selvstændige wingman/-woman til at løse opgaver for vores private og offentlige kunder.

Se showreel med Lars Skovs arbejde herunder:

 

Hvad skal du kunne?
Hvis det skal være dig, skal du gerne kunne sætte flueben ved følgende. Du er:

  • fortrolig med større kamerasystemer, fx Sony FS7 og/eller diverse DSLR-kameraer
  • helt sikkert erfaren bruger i Adobe Premiere Pro og After Effects
  • gerne erfaren med DJI Ronin og DJI Droner
  • færdig med en relevant uddannelse inden for filmproduktion…
  • … eller alternativt en meget kvik selvlært
  • indehaver af et kørekort til almindelig bil

Et varieret mix
Vi står klar med et 37 timers job, der byder på opgaver inden for optagelse og redigering. Filmene kan være alt fra hurtige case-film til større branding-film. Oftest vil produktion ske i samarbejde med den kundeansvarlige konsulent hos Publico.

Hos Publico får du 24 stærke kommunikationsprofiler som dine søde kolleger. Vi har medvind i markedet og scorer gennemsnitligt 4,2 (1-5 skala) i den månedlige arbejdsglæde-måling.

Send din ansøgning til hejsa@publico.dk snarest muligt. Husk at vedlægge relevante eksempler på film, som du har optaget og redigeret. Tiltrædelse: Snarest muligt. Vi holder løbende samtaler, når de rette melder sig.