Vi søger en tekstforfatter, der kan oversætte fra B2B til poesi

Skriver du som en kommercielt tænkende Hemingway? Eller som en mild og positivt indstillet Knud Romer? Hvis du tænker "ja, det er lige mig!", så er du måske Publicos nye tekstforfatter/copywriter.

TEKSTFORFATTER: Måske er du journalist. Måske humanist. Eller måske noget helt tredje. Men du skriver i hvert fald spændstigt, interessant og korrekt - og du kan gøre det med en virksomheds strategiske mål in mente.

Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper videnstærke virksomheder med at vinde opmærksomhed, sympati og markedsandele. Vi elsker kloge hoveder, som er nørder i deres nicher. Mennesker og organisationer, der kan noget vigtigt, som er svært at forklare. Det er her, vi kommer ind. Vi forvandler komplekse produkter og processer til hjælpsomme fortællinger med personlighed. Formålet med vores arbejde er, at vores kunder bliver fundet, forstået og foretrukket.

Vi er specialister i at levere content & inbound marketing, kommunikationsstrategier, kernefortællinger samt pressearbejde til B2B- og finansvirksomheder. Desuden udvikler vi velfunderede strategier og kampagner til stat, forsyning og kommuner.

Det betyder, at vores nye tekstforfatter skal kunne skrive en strategisk kernefortælling for en videnstærk, ingeniørtung B2B-virksomhed og alligevel få teksten til at smage lidt af poesi.

Den tekstforfatter-profil, vi leder efter, har mindst 3-5 års erfaring som tekstforfatter/copywriter - i en virksomhed eller på bureau. Vedkommende skal have erfaring med at lækkerficere kompliceret B2B-stof. Så lad være med at søge, hvis du er nyuddannet eller ikke har erfaring med professionelt tekstarbejde.

Hos Publico får du 22 stærke kommunikationsprofiler som dine søde kolleger. Vi har medvind i markedet og scorer gennemsnitligt 4,2 (1-5 skala) i den månedlige arbejdsglæde-måling.

Send din ansøgning vedlagt relevante teksteksempler (hellere videnstunge white papers og lange blog-artikler end annoncer) til hejsa@publico.dk snarest muligt.

Tiltrædelse: 1. februar 2019.