Publico opruster med film- og video-wizard

Kreativ producer. Seniorrådgiver, video. Eller slet og ret film-mand. Vi har været omkring mange titelforslag som betegnelse for alt det film-lækkerness, Lars Skov skal lave til vores kunder.

 

Lars Skov er navnet på vores nye kollega, der er tiltrådt som kreativ producer i Publico per 1. september 2019. Lars Skov løfter egenhændigt Publicos leverancer helt op på øverste hylde, når det gælder film og video.

Lars kommer til Publico efter at have været selvstændig med produktionsselskabet Blackbird igennem 18 år. Film-niveauet taler således for sig selv, hvad ovenstående film-snas forhåbentlig giver et lille indtryk af.

LS-1

Lars har skabt et hav af store og små film for både multinationale koncerner og mindre virksomheder – altid via en kombination af moderne filmhåndværk og indsigt i kommunikation.

Lars har udarbejdet corporate film, reklamefilm, rekrutteringsfilm, dokumentarer, kortfilm, web-film etc. for blandt andre DS Gruppen, Vestas Offshore Wind, Siemens Wind Power, Digitaliseringsstyrelsen, Slots- og Kulturstyrelsen og mange, mange flere.

Herunder en lille stak eksempler fra Lars Skovs bagkatalog:

Først et par employer branding-film:

 

 

Så en lille stak profil- og branding-film:

 

 


Velkommen til Lars Skov som kreativ producer i Publico. Vi glæder os til at bringe Lars' fine filmkompetencer i spil over for en lang række af Publicos kunder.