PR: Fjord Line går til filmen

Når Lille Per, Søs, Onkel Anders og resten af familien går foran kameraet i de nye optagelser til den næste Far til Fire-film, bliver det blandt andet om bord på en af Fjord Lines cruisefærger i Hirtshals Havn - og med muligheden for at blive statist.

Den nye Far til Fire-film bliver blandt andet filmet på Fjord Lines cruisefærger i Hirtshals Havn. Publico står i den forbindelse for alt PR-arbejdet.

Publico er faktisk også lidt med, for vi sørger nemlig for at fortælle medierne om den slags gode historier i et løbende PR-samarbejde med Fjord Line.

Søger nordjyske statister

Filmoptagelserne foregår henholdsvis i Norge, på havet og i Hirtshals. Den 14. september ligger skibet i dok hele dagen, og mens de professionelle skuespillere optager scener til den folkekære film om bord, inviterer Fjord Line og filmholdet lokale borgere og pressen til en festlig dag på havnen.

– Vi vil meget gerne opfordre folk i lokalområdet til at komme ned på Fjord Line terminalen i Hirtshals under optagelserne. Vi laver forskellige aktiviteter på terminalen, og da der skal bruges 80 statister under optagelserne, er der rig mulighed for at komme om bord og blive del af filmen, fortæller Lina Lägel Pedersen.

Aktiviteterne den 14. september på havnen foregår på Containerkajen 4 fra kl. 8-17. Har man lyst til at være statist, kan man møde op på Fjord Lines terminal enten kl. 8 for at være med til formiddagsoptagelserne kl. 8-12 eller kl. 12 til optagelserne kl.12-17 – der udvælges efter først til mølle.