Partners in crime: We Produce

I serien ’Partners in crime’ præsenterer vi hver måned en af vores faste samarbejdspartnere.

I denne måned er turen kommet til We Produce, som gør vores til tider flyvske tanker til fysiske produkter, der fortæller historien.

I en tid, hvor de digitale løsninger dominerer, er det alligevel i ny og næ nødvendigt at benytte fysiske materialer, hvis budskabet skal gå klart igennem.

Derfor har Publico igennem mange år arbejdet sammen med We Produce på adskillige projekter, hvor den taktile fornemmelse har gjort kommunikationen klarere. Det har blandt andet resulteret i en lang række magasiner og foldere, plakater, dåser og endda specialdesignede pilleglas.

We Produce er et full-service produktionsbureau med enmandshæren Martin Høgsgaard i spidsen. Martin er projektleder for produktionen, pakningen og distributionen af grafisk materiale i alle afskygninger og sørger hver gang for god, konstruktiv sparring og fantastiske resultater med stor visuel gennemslagskraft, som både vi og kunderne nyder godt af. 

Publico og We Produce lærte i første omgang hinanden at kende for mere end syv år siden. Mange projekter senere, rykkede vi begge teltpælene op og flyttede sammen fra Mejlgade ned i nye lokaler på Balticagade, hvor vi – ud over frokost – også deler udsigten til Aarhus Havn.

Vi glæder os til endnu mere samarbejde fremover – i første omgang med en kampagne for et pensionsselskab, som vi skyder i gang inden længe.


Fakta om We Produce

  • Udvalgte fælles cases: Miljøstyrelsen, AP Pension, Kosangas, Troldtekt og PensionDanmark.
  • Fun Fact: I forbindelse med kampagnen for PensionDanmarks sundhedsordning, blev der produceret intet mindre end 7.734.000 stykker slik.
  • Website: www.weproduce.dk
  • Kontakt: Martin Høgsgaard, mh@weproduce.dk