Partners in crime: Thomas C K Priskorn

I serien ’Partners in crime’ præsenterer vi hver måned en af vores faste samarbejdspartnere, og denne gang stiller vi skarpt på fotografen Thomas C K Priskorn.

 Med sin fotoekspertise sætter han trumf på de gode historier.

Vil man have sine budskaber til at gå igennem klart og tydeligt, er det ikke nok at have et veludviklet fortæller-gen og en skarp pen. Det har vi for længst fundet ud af, og derfor har vi de sidste 13 år allieret os med den dygtige fotojournalist Thomas C K Priskorn, når historier skal ud.

Velvalgte billeder fænger, fastholder og lyser op i en endeløs informationsstrøm, og Thomas ved præcis, hvad der skal til, for at fange netop din opmærksomhed.

I løbet af årene har Thomas haft en finger med i mange cases og kampagner, blandt andet AP Pension, Nets og SurveyXact. Senest har hans kamera været med i felten på reportage hos børnefamilier i Syddjurs Kommune. Han er fantastisk at have i baghånden, når den visuelle inspiration halter, og han er altid klar med velkvalificeret sparring.

Thomas er også manden, som sætter ansigt på Publico. Som vores faste go to-fotograf besøger Thomas os med jævne mellemrum for at forevige nye Publicanter til vores website. Hans varme humor og afslappede facon kan få selv de mest kameraforskrækkede kolleger til at slappe af og sige ’appelsiiin’.

Thomas’ evner favner bredt, og han har en imponerende kundeportefølje. Vi konkurrerer med både Forbes Magazine, DONG Energy, AS3 og Aarhus Arkitekterne, når vi skal have fingrene i Thomas til en ny opgave.

Fakta om Thomas C K Priskorn

  • uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2002
  • mange års erfaring med især erhvervsfotografi for flere af Danmarks største koncerner
  • eget kontor i Aarhus C
  • Fun fact: I 2008 stillede Thomas skarpt på en af Publicos daværende praktikanter. De har i dag to børn sammen.
  • website: https://erhvervsfotografi.com/
  • kontakt: thomas@priskorn.com

Fotograf Thomas C K Priskorn er Publicos loyale hjælper, når der skal billeder til.