Partners in crime: Ineo Designlab

Denne måneds Publico Partner in crime, Ineo Designlab er, som navnet antyder, et designbureau, der er specialister i grafisk design og visuel identitet.

I serien 'Partners in crime' præsenterer vi hver måned en af vores faste samarbejdspartnere. Stafettens første stop er Ineo Designlab.

145 måneder. Så lang tid er efterhånden passeret, siden vi hos Publico for første gang delte kunde og arbejdsopgave med vores mest trofaste samarbejdspartner Ineo Designlab. Dengang, tilbage i marts 2004, drejede det sig om Østjysk Boligs beboerblad, og sidenhen er et utal af opgaver blev løst af Ineo- og Publico-medarbejdere i fællesskab.

Ineo Designlab er, som navnet antyder, et designbureau, der er specialister i grafisk design og visuel identitet. Væbnet med kreative hjerner, Mac-computere og den helt store Adobe-pakke er Ineo i stand til at forvandle forretningsstrategier og idéer til design, der kommunikerer - på tværs af platforme og kanaler. Det kan en lang række private og offentlige kunder efterhånden bevidne.

ineo_kosan_443x234

Publico har delt adresse med Ineo på tre forskellige lokationer, og vi har på nærmeste hold oplevet de kvaliteter og kreative egenskaber, som i dag er bosiddende på førstesalen i vores fælles kontorlokaler. Med Ineo på holdet har vi budt på, vundet og succesfuldt eksekveret offentlige kampagner for blandt andre Miljøstyrelsen og Socialstyrelsen, og vi har i en årrække været fælles om at servicere private kunder som Kosan Gas og Troldtekt.

troldtekt magasin

I den kommende periode vil Ineo være vores faste grafiske samarbejdspartner, når Syddjurs Kommunes brandingstrategi skal udvikles og eksekveres. Vi ser frem til endnu 145 måneders godt samarbejde. 

Fakta om Ineo Designlab

  • Medarbejdere: direktør Søren Herold, projektleder Inger Boll Sørensen og fire designere
  • Udvalgte fælles cases: Troldtekt, Kosan Gas, Odder Kommune og Miljøstyrelsen
  • Fun fact: Ineo har designet Publicos visuelle identitet – og brugte en skrifttype med navnet ”Publico” i designet
  • Website: www.ineo.dk
  • Kontakt: Direktør Søren Herold, sh@ineo.dk