Ny kampagneopgave: Vi er totalt skrotningsparate!

Miljøstyrelsen vil med hjælp fra Publico sprede et vigtigt budskab i 2019: Din gamle brændeovn forurener, og du kan få penge for at skrotte den.

Der er noget i luften, og vi ved godt hvad: Skadelige partikler fra gamle brændeovne. Røgen fra brændeovne står for hele to tredjedele (jo, den er god nok!) af det danske bidrag til partikelforurening.

Derfor har Miljøstyrelsen igen lanceret en skrotningspulje, så brændeovnsejere kan lune sig med 2.000 skattefrie kroner, hvis de skrotter deres brændeovn fra før 1995. Og igen har Miljøstyrelsen valgt Publico til at gøre danskerne bevidste om ordningen.

Vi er i al beskedenhed valgt ud fra et uhørt stærkt felt af bureauer, som først var igennem prækvalifikation, hvorefter de tre ”finalister” dystede i en udbudsrunde.

Kampagnen ruller i 2019

Hen over året ruller kampagnen på en vifte af online platforme med tips, vejledning, konkurrencer, film, sammenligning af landsdelenes vilje til at skrotte – og meget andet. Mon ikke også din skorstensfejer har lidt materiale med ud til dig, når han kommer på besøg.

Vi ser frem til at hjælpe Miljøstyrelsen med at sprede et vigtigt budskab, så danskerne kan sprede lidt færre af de skadelige partikler.

 

Miljøstyrelsen lancerede tilbage i 2015 en skrotningsordning, og også dengang stod Publico for den ledsagende informationskampagne. Det kan du læse mere om her.

Og her kan du se en af de videoer, vi producerede til kampagnen.