Ny juniorkonsulent i Publico

Signe Sundbæk Ahler er ny juniorkonsulent i Publico Kommunikation. Vi har simpelthen valgt at ansætte Signe, inden hun skal i praktik hos os!

Signe Sundbæk Ahler er trods sin unge alder og aktuelle status som kandidatstuderende ved AU allerede en erfaren kommunikatør. 

Det fik vi hos Publico øjnene op for i november 2017, da vi udnævnte hende til "Årets Kommunikationsstuderende" ved Den Gyldne Fugl på Aarhus BSS. Vi plejer at ansætte de dygtige praktikanter, efter de har været i praktik hos os. I Signes tilfælde har vi ansat hende, før hun til efteråret skal i praktik hos os.

0 (1)

Signe er kommunikator helt ind til benet, og med en naturlig sans for at føre pennen samt en skarp forståelse for målgrupper bidrager hun som juniorkonsulent i Publico med alskens tekstproduktion for husets kunder samt research, konceptudvikling og håndtering af sociale medier.

Baggrund

Signe læser på kandidaten i Virksomhedskommunikation på Aarhus BSS, som bygger ovenpå hendes bachelorgrad i Medievidenskab. Med denne tværfaglige kombination samt hele to udlandsophold har hun skabt sig en stærk profil indenfor PR og branding.

Ved siden af studiet opererer Signe som lidt af en kommunikationsblæksprutte, hvilket har givet hende erfaring med blandt andet pressearbejde, projektledelse samt content-produktion og strategiudvikling til sociale medier - fællesnævneren i alle aktiviteterne er tydelig kommunikation!