Tadaa: Nu med kontor i København

Publico har per 1. oktober 2019 åbnet kontor i København, nærmere bestemt i Store Kongensgade. Her er vi flyttet ind hos vores gode venner i konsulentvirksomheden Subscrybe.

Vi har igennem lang tid været til og fra det med at åbne kontor i København. Men nu har vi gjort det - i første omgang ved at leje kontorpladser med adgang til møde- og workshopfaciliteter i Store Kongensgade 59B. Her flytter vi ind hos gode venner, konsulentvirksomheden Subscrybe, der tidligere har været lejer hos os i Aarhus. 

5d9201bb719fbloft2 (1)

Kontor-åbningen i København er en kombination af et praktisk-logistisk behov (vi er ofte i København og kan bruge et godt sted at arbejde og holde kundemøder/workshops) og en signalværdi til markedet: Vi henter allerede cirka halvdelen af vores omsætning i Storkøbenhavn, og vi har da intentioner om at finde flere videnstunge kunder med hovedkontor i eller omkring København. Vi ønsker at opbygge større kendskab og udbygge vores markedsposition i hovedstaden.

Så hvis du sidder i København og indtil videre har afholdt dig fra at blive Publico-kunde, fordi vi "kun" har haft kontor i Aarhus, kan du nu godt droppe det forbehold. :-)

Vi er åben for uforpligtende møder med potentielle kunder, samarbejdspartnere og konsulenter på vores nye kontor lige ved Marmorkirken og Metro-station.

Skriv til uffe@publico.dk, hvis du har lyst til at mødes om det ene eller andet.