Kom med til Publicos sommer-reception fredag den 21. juni

Sæt kryds i kalenderen fredag den 21. juni, hvis du har lyst til at blive lidt klogere på det nye politiske landskab, mens du tilegner dig en lille vin-, boble- eller fadølsbrandert.

Der er som sædvanlig ikke nogen særlig anledning til Publicos sommer-reception; altså bortset fra det er sommer. Igen i år inviterer vi kunder, samarbejdspartnere og venner af huset til en hyggelig eftermiddag, der i år byder på knivskarp analyse af Bjarne Corydon, live-musik, bobler i glasset og byens bedste networking-crowd.
 
DSC_0840

Foredrag med Bjarne Corydon

Tidligere finansminister og nuværende adm. dir. og chefredaktør på Dagbladet Børsen Bjarne Corydon kigger forbi sommerreceptionen og giver sin udlægning af Danmarks nye politiske landskab efter folketingsvalget – set fra erhvervslivets perspektiv.

Bjarne Corydon var jo bl.a. manden, som under den forrige regering førte samtaler med Lars Løkke om muligheden for et regeringssamarbejde mellem Socialdemokratiet og Venstre. En mulighed, Bjarne Corydon også har plæderet for under den netop afsluttede valgkamp.

Corydon, der har lagt partipolitik bag sig og derfor ikke har noget i klemme hos nogen, er anerkendt som en skarp analytiker af dansk politik. Denne evne vil han bruge på at give os sin udlægning af, hvad den nye regering og den parlamentariske situation vil betyde for Danmark og for Danmarks virksomheder i den kommende valg.

Fortæl mig mere, så jeg kan melde mig til
P.S. Publicos sommerreceptioner er kendt for at være fyldt med lækre og rare mennesker – se bare filmen her fra forrige år.