Kalder alle midtjyske SMV’er med vokseværk!

Har du vækstambitioner for din virksomhed, men bliver du bremset af en strategisk udfordring, hvor ny viden er nøglen? No worries, her er, hvad du skal gøre.

I et vækstforløb med Erhvervshus Midtjylland har du mulighed for at få medfinansieret op til halvdelen af dine udgifter til ekstern rådgivning. Ikk’ dårligt, vel?

Og her kommer vi ind i billedet. For er der noget, vi hos Publico Kommunikation er særligt skarpe til, så er det at hjælpe og rådgive videnstærke virksomheder med at vinde synlighed, sympati og salg.

Inviter Publico indenfor, og sæt fut i væksten

Det er naturligvis din virksomheds konkrete behov, der afgør, hvad du skal søge penge til, men som inspiration får du her et udpluk af de kompetencer, vores medarbejdere sidder klar til at dele ud af:

- Udvikling af digital marketingstrategi 

- Kortlægning af digital kunderejse

- SEO-analyse og -strategi

- Klargøring til inbound marketing

- Udvikling af inbound marketing-kampagne

- Udvikling af personas

- Markedsanalyser og strategi

- Effekt og måling

- Distribution og annoncering

Vi har også et stærkt team at piv-dygtige videofolk, så hvis din drøm er at vækste via strategisk brug af video, kan vi også hjælpe dig med det.

Bobler dit hoved med idéer, men er du i tvivl om, hvilket projekt der vil skabe mest værdi for din virksomhed, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi sidder parat til at vende de forskellige muligheder med dig.

Kontakt Uffe, Thomas eller et af de mange andre kloge hoveder - vi glæder og til at høre fra dig!

NB: For at komme i betragtning skal du have mellem fem og 249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over tre år og registreret i region Midtjylland. Læs mere her.