Inspiration til videoformater for B2B

Lad kreativiteten få frit løb, når du udtænker formatet til din næste video. Få inspiration til videoformater for B2B. Kun fantasien sætter grænser, når du skal lave video.

Er det et interview med direktøren, en animeret forklaringsfilm, eller måske en storslået brandingfilm, der bedst får budskabet ud og giver mest værdi for jeres målgruppe? Her får du inspiration til videoformater for B2B-virksomheder.

Brandingfilm

Kun fantasien sætter grænser, når du skal vise din virksomhed, kommune eller dit produkt frem i levende billeder. Har du for eksempel tænkt på, at en velproduceret brandingfilm kan være et frisk pust på hjemmesiden, på salgsmøder eller til præsentationer. Se eksempelvis denne brandingfilm, vi har produceret for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

 

 

Employer branding-film

Er du på udkig efter nye medarbejdere, kan en gennemtænkt employer branding-film være med til at tiltrække de bedste kandidater.

 

 

Produktfilm

Du kan også benytte video til at sætte ansigt på virksomhedens profiler ved at lade dem forklare jeres produkt eller service. Se for eksempel Riisforts Surface Academy – en serie af videoer, hvor salgskonsulent Henrik Greve fra Riisfort guider i brugen af virksomhedens produkter.

 

Animationsfilm

Vil også gerne slå et slag for animationsfilm. De er nemlig drønhamrende effektive til at forklare komplicerede processer, flows, diagrammer og andre lidt mere uhåndgribelige ting og sager  - se eksempelvis denne animerede film om AP Pensions kundedemokrati.

 

Casefilm

En casefilm er en klassiker og yderst anvendt form for video. Og det er med god grund. For videocases og testimonials er nemlig et effektivt format til at overbevise dine potentielle kunder om, at netop dit produkt eller din service er det helt rigtige match for dem. Casefilm bliver derfor typisk anvendt som en del af de sidste trin i købsrejsen - nemlig beslutningsfasen. Se eksempelvis denne video, vi har produceret for virksomhedspartnerskabet Sammen om integration

 

 

Skærmoptagelse

Eller hvad med en ”simpel” skærmoptagelse, der hurtigt og pædagogisk viser, hvordan din målgruppe bruger din online-tjeneste, webshop, website eller andet?

  

Se endnu flere forskellige formater her 

Er du klar til at gå i gang med at producere video?

Tag vores test, og se, om du er klar til at kaste dig ud i videoproduktionen, eller om du lige skal have styr på nogle ting inden.

 

Opdateret 12/3 2019 af Simon Østergaard. 

Test
Er du klar til video?

5 ting, du bør overveje, inden du kaster dig over videoproduktion

Tag testen

 

imacvideocta-745512-edited