Glædelig jul og dejlig ferie til alle Publico-venner! ❤

Julehilsen: Det har været endnu et sjovt og travlt år i Publico med næsten skamfuld fremgang på alle fronter. Kontoret lukker ned frem til tirsdag den 3. januar. Hvis du får en haster, er Uffe blot et kald eller en e-mail væk. 

I Publico har vi haft et sjovt og travlt 2022 med næsten skamfuld fremgang på alle fronter.

Vi er privilegeret med en kernesund kundeportefølje af videnstærke virksomheder, der på trods af energikrise, rentekrise, inflationskrise og VM-krise har udvidet samarbejdet med os. Faktisk har vi oplevet betroet samarbejde på et niveau, som gjorde regnskabsåret 2021-2022 til Publicos bedste nogensinde. Målt på alle tænkelige nøgletal. Også dem, der opsummerer vores arbejdsglæde.

 Tak for opbakningen, siger vi bare!

Skærmbillede 2022-12-23 132812

Josephine, Mie, Julie, Burak, Line og Elias. Det er navnene på de kloge og søde kolleger, som vi har inviteret med i Publico-hulen i år. Til at gennemføre interviews og skrive artikler. Til at knække kommunikationsnødder og finde ind til kernen. Til at forberede og facilitere workshops. Til at udtænke og eksekvere contentstrategier. Til at køre præcis annoncering på sociale medier. Og til at tabe til chefen i julebadminton. But of course.

Der er ingen garantier for, at 2023 kommer til at køre lige så smooth for os som 2022. Det gør det sandsynligvis ikke. Men vi føler os godt rustet til måske at skulle navigere gennem lidt mere friktionstæt terræn. Det skal nok gå – med de kunder og med de kolleger.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine fra hele Publico-teamet.

PS: I anledning af julen har vi (igen) valgt at donere 10.000 kr. til Kirkens Korshær i Aarhus, der gør en vigtig indsats for nogle af de mest udsatte borgere i vores hjemby. Som læser af denne tekst har du sandsynligvis bidraget til festen på den ene eller anden måde. Så tag endelig din del af æren for det. 👏