Filmfotograf/-klipper søges (ASAP)

Publico søger en erfaren filmfotograf & -klipper til vores film-team per 1. april 2023 (eller meget gerne før!). Hvis du har lyst til at komme med 30 pivsøde kolleger på en sjov vækstrejse, skal du læse videre. Og måske søge.

Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper videnstærke virksomheder med at vinde synlighed, sympati og salg.

Det gør vi ved at levere strategier, indhold, distribution og måling til private virksomheder inden for finans, it, teknologi, energi og byggeri samt til offentlige styrelser, ministerier og kommuner.


En af vores centrale indholdsydelser er video- og animationsfilm. Vi laver film om vindmøller, akustiklofter, tagpap, pensionsopsparing, p-tærter, møbler og byggeprojekter. Om fusioner, strategier, byudvikling og medarbejdere. For at understøtte corporate branding, kommunebranding eller employer branding.  

Herunder kan du se en showreel med eksempler fra et lille udpluk vores film-projekter:

 
Vi har travlt i film-teamet, der (foruden dig) tæller seks kolleger:

 • En kreativ producer med +20 års erfaring.
 • En instruktør & klipper med +10 års erfaring
 • En tv-journalist med +10 års erfaring som vært og VJ
 • En struktureret koordinator med alsidig erfaring fra film- og tv-branchen
 • En autodidakt dronepilot og animationsfilm-producent med fra Dubai
 • En mere end halvvejs færdiguddannet elev fra FTP-uddannelsen i Viborg.

Og så mangler vi dig. 🙏

Publicos film-team, som du kan se nedenfor, har et stærkt sammenhold og et outstanding teamwork. Forskellige kompetencer og personprofiler betyder, at vi hver dag spiller hinanden bedre i en stemning, hvor vi har hinandens ryg. 

Skærmbillede 2023-01-19 165112

Hvem er du?

Du kan være self-made eller udlært. Du kan være freelancer eller i job. Uanset hvor du er nu, har du solid erfaring med filmproduktion. Gerne fra et bureau eller produktionsselskab. Du har formentlig mindst 5 års erfaring fra virkeligheden.

Du er kreativ, passioneret og selvstændig. Vi forventer, at du sætter en ære i at byde ind med ideer og overraske med nye vinkler. Du kan tænke kreativt og kan følge ideerne til dørs: Fra koncept og kreativ udvikling over optagelse og til færdiggørelse med klip, colorgrade og lydarbejde.

Herunder kan du se vores drone-julefilm fra december 2022.


Du har styr på håndværket

Du arbejder hjemmevant i Adobe Premiere Pro og After Effects. Og i diverse kamera-systemer. 

Du skal have en vis stamina, når vi indimellem har lange optagedage og opgaver af varierende kompleksitet. Og så skal du kunne tåle indimellem at arbejde under pres og overholde skarpe deadlines. 

Det kan fx være en lang dag med optagelser på to lokationer hos en videnstung B2B-virksomhed. Eller på en tur til Tyskland for at optage offshore-vindmøller fra helikopter. Eller en tur til Frankrig for at lave film om fødevareingredienser.

Du bliver en del af et filmteam, der er tilstrækkeligt stort til at være sin egen afdeling. Under faglig ledelse af vores kreative producer, Lars Skov, får du et fagligt miljø, som du kan vokse med og i. Teamet leverer både enkeltstående produktioner og indgår i husets kampagneproduktioner.

Hos os får du:

 • 30 søde, dygtige kolleger
 • En mentor og videoteam på fire kolleger at sparre med
 • Et bureau med medvind i markedet
 • En arbejdsplads med høj arbejdsglæde 
 • Et familievenligt job med årlig udlandstur
 • Masser af fede, sociale arrangementer (tænk fx NorthSide, stand-up, Publico-dinners og MASH).

Publico som arbejdsplads

Vi er stolte af at have fem Publico-medarbejdere, der har passeret deres 10-års jubilæum. Vi tror på langvarige, professionelle venskaber og på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vores kultur og holdånd er nok vores stærkeste konkurrenceparameter. Vi måler på arbejdsglæden hver måned og ligger i gennemsnit på 4,3 (1-5 skala).  

Vi er i gang med at udvikle og skalere vores organisation til at kunne rumme 35-40 medarbejdere, der trives og har det sjovt, mens de bliver dygtigere.

De praktiske detaljer

Vi holder samtaler løbende og hugger til, så snart vi har fundet den rette profil. Send derfor din ansøgning og CV – gerne vedlagt relevante eksempler (fx link til din showreel eller lign.) på din kunnen – til Lars Skov hurtigst muligt.      

Hvis du har spørgsmål til stillingen, skal du endelig bare tage fat i Lars Skov, Publicos kreative producer.

Send din ansøgning og CV snarest muligt til Lars@Publico.dk

LarsSkov_600px