Erhvervs-branding ved DM i skills

Ringkøbing-Skjern Kommunes Erhvervsråd deltager på DM i skills, fordi de unge mennesker på messen måske er fremtidens medarbejdere og ledere i nogle af kommunens mange virksomheder.

Publico er rådgiver og tæt samarbejdspartner for erhvervsrådet i en strategisk kommunikationsindsats, der skal åbne øjne for de mange muligheder, som virksomhederne i Ringkøbing-Skjern tilbyder.

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd deltager i disse dage på DM i skills, der foregår i Herning Messecenter. Her vil konsulenter fra erhvervsrådet og repræsentanter fra kommunens virksomheder tale med de unge om de gode praktik-, projekt-, job- og karrieremuligheder, som virksomhederne fra Ringkøbing-Skjern tilbyder. På standen kan deltagerne bl.a. opleve en vestjysk produktionsvirksomhed helt tæt på via Virtual Reality.

 

8228799c-2e48-4021-9bca-9b1693d2ccb8-original
 
Publico er rådgiver og tæt samarbejdspartner for erhvervsrådet i en strategisk branding- og kommunikationsindsats, der skal åbne øjnene hos en række målgrupper for de mange muligheder, som virksomhederne i Ringkøbing-Skjern tilbyder. 
 
Læs mere om vores ydelse brand-positionering.