Er dine Facebook-opslag (også) baseret på mavefornemmelser?

Vil du gerne trænge igennem på Facebook? På dette "ugekursus" lærer du psykologien bag det gode Facebook-opslag – af adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen.

KURSUS: Tænk, hvis du i stedet kunne basere din virksomheds Facebook-kommunikation på psykologisk viden, der gør dine opslag svære at ignorere og lette at forstå. Kurset er afholdt.

På dette "ugekursus" lærer du psykologien bag det gode Facebook-opslag – af en adfærdspsykolog og ekspert i kommunikation. HELT konkret og uden varm luft. Kurset afholdes hos Publico i Aarhus 14. november kl. 9-16.

Deler I en masse spændende indhold på Facebook, som ingen rigtigt gider at reagere på? Og har I ofte svært ved at trænge igennem med jeres budskaber? Jeres manglende respons skyldes sandsynligvis, at I har svært ved at skrive så hjernen (let) kan forstå det. I rammer ganske enkelt ikke modtageren rent nok!

Publico og adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen har sammensat kurset til dig, der har ansvaret for en eller flere virksomhedssider på Facebook, og som har svært ved at trænge igennem til dit publikum.

På kurset lærer du, hvordan du bruger psykologisk viden til at engagere dit publikum og styrke jeres fremtidige Facebook-indsats.

Vi lærer dig at gøre dine opslag sværere at ignorere og lettere at forstå. Derudover får du konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit daglige arbejde og et fagligt indblik i psykologien bag Facebook.

Kurset er afholdt.