K-tjek

Publicos gratis K-tjek er en kombination af et online-spørgeskema og en (frivillig) personlig feedback-samtale med en Publico-konsulent.

Spørgeskemaet giver i sig selv ingen endegyldige svar på, om du er købt eller solgt. Kvaliteten af en virksomheds kommunikation skal jo altid måles i forhold til de forretningsmål, den skal understøtte.

Spørgeskemaet er udviklet som et dialogværktøj, der kan strukturere samtalen om strategisk kommunikation – internt i virksomheden eller med en konsulent (fx Publico). 

Klik direkte videre til spørgeskemaet

Her finder du vores content-guf og lidt ananas-i-egen-juice

E-bog: Inbound marketing for B2B-virksomheder

Af Jacob Trier den 2. februar 2018
Find mig på:

Er du en af de typer, der både mangler læsestof OG varme leads til salgsafdelingen? Slå to fluer med et smæk med vores guide til inbound marketing for B2B-virksomheder.

I dag har den typiske B2B-kunde taget mellem 50 og 70 procent af købsbeslutningen, inden vedkommende tager den første kontakt med din virksomhed. Derfor gælder det om at være til stede med de rette svar fra det første øjeblik, hvor den potentielle kunde begynder sin research online.

I e-bogen om inbound marketing for B2B-virksomheder får du svaret på, hvordan du ved hjælp af inbound marketing tiltrækker flere kvalificerede leads med godt indhold, lukker handlen og måler effekten. 

E-bogen leverer bl.a. også svar på følgende spørgsmål: 

  • hvad sammenhængen er mellem content marketing og inbound marketing?
  • hvordan kan B2B-virksomheder bruge inbound marketing til at tiltrække flere leads?
  • hvilke værktøjer skal du bruge for at komme i gang med inbound marketing?

E-bogen er skrevet med tanke på dig, der allerede arbejder med content i din markedsføring, og som gerne vil gøre det mere systematisk og målrettet. 

Hent e-bogen om inbound marketing lige her

 

Kategorier: Content marketing, Automation, Lead nurturing, inbound marketing, Leads

Mest populære indlæg

Få vores guldkorn direkte i din indbakke