Det siger B2B-virksomheder om video

Med video i marketing-mixet kan du øge troværdighed, opmærksomhed og engagement. Det siger vores kunder selv.

Video får hver dag mere og mere magt på nettet. Kloge hoveder vurderer, at 80 pct. af nettrafikken i 2020 vil bestå af video. Og det er ikke kun kattevideoer.

Samme tendens finder sted inden for B2B-marketing. Nutidens – og især fremtidens – købere vil langt hellere orientere sig via video end via tekst. Derfor bør video være en essentiel del af din content marketing-værktøjskasse.

Vi har spurgt nogle af vores video-kunder om deres erfaring med at bruge video i content marketing-mixet. Her er, hvad de fortæller os:

 

Riisfort A/S

”Riisfort er førende overfladegrossist i Danmark, og den visuelle oplevelse af vores produkter betyder i sagens natur rigtig meget. Video er et godt format til at vise og forklare vores produkter overfor fagfolk, og video fungerer som et godt supplement til artikler i vores nyhedsbreve.”

Heidi Thomsen Rasmussen, marketingkoordinator, Riisfort A/S

 

 

 

 

Konsulenthuset ballisager A/S

”Det kan være svært for en kommende medarbejder at få en fornemmelse af sin potentielt kommende arbejdsplads. Derfor har vi lavet en video, som viser kommende medarbejdere og samarbejdspartnere, hvilke mennesker der gemmer sig bag brandet Konsulenthuset ballisager: Hvordan er vi som arbejdsplads? Hvordan arbejder vi til dagligt? Hvem er de kommende kollegaer? Hvordan ser arbejdspladsens fysiske rammer ud? − og så videre. Flere af vores nyeste medarbejdere har nævnt, at de bemærkede videoen og fik et positivt indtryk af ballisager – allerede inden de kom til jobsamtale hos os.”

André Hedegaard Madsen, marketing- og kommunikationskonsulent, Konsulenthuset ballisager a/s.

 

 

 

 

Hamlet Protein

"Når Hamlet Protein afvikler vidensseminarer på internationale fagmesser, bringer vi efterfølgende et videointerview med oplægsholderen og reportagebilleder fra messen i vores nyhedsbrev. På den måde får vores seminarer en længere levetid og et større publikum end det, der er til stede i Bangkok, Hannover eller Atlanta. Videoerne er populære, så vi får optimal værdi ud af de internationale eksperter, vi har hyret til vores seminarer.”

Anne-Mette Warming Pedersen, marketingchef, Hamlet Protein A/S.