Derfor skal du bruge video i B2B-marketing

Internettets brugere klikker allerhelst på video. Hvorfor bliver vi så ved med at fravælge video i B2B-marketing fra til fordel for indhold på skrift?

Når nu vi ved, at internettets brugere allerhelst klikker på video, hvorfor bliver vi så ved med at vælge video i B2B-marketing fra til fordel for indhold på skrift?

Fordi det er det vi kan, velsagtens.

Ifølge en ny rapport fra inbound marketing-platformen Hubspot er video den helt store disrupter i 2017. Her får du et par slagkraftige grunde til, hvorfor du skal begynde på at servere dine produkter og pointer i videoer.

videoblog.jpg


Som kommunikationsansvarlig i en B2B-virksomhed skal du kunne mange værktøjer – og kende endnu flere. Er video et af de værktøjer, du sparker til hjørne, mens du mumler ’stejl læringskurve’? Så saml idéen op igen fra det hjørne, og lad os bruge lidt tid på den sammen. Begynd for eksempel med at læse Sådan kommer du i gang med video.

Her kan du få lidt inspiration til, hvilke formater du kan prøve kræfter med.

Se, hvordan vi walker the talk.

Se også, hvad tre forskellige B2B-virksomheder siger om video

Fordelene ved video i B2B-marketing

Inbound marketing-platformen Hubspot udgav for nyligt deres årlige rapport ”The State of Inbound 2017”, og her udråbes video – blandt marketingfolk fra hele verden – som den absolut største disrupter i 2017.

I en anden rapport fra sidste år kunne samme Hubspot ligeledes fortælle, at fire gange så mange forbrugere hellere vil tjekke et produkt ud på en video end på skrift.

Kunderne vil altså have video. Hmm…tja, så hvorfor smide al den potentielle opmærksomhed væk ved kun at servere dine sprogblomster sort på hvidt? Og her sidder jeg, ironisk nok, og skriver til dig. 

Lad os fortsætte samtalen i levende billeder.

Hop om bord i videoen her, og se hvorfor du skal bruge video i din B2B-marketing.

 

Publico-skolen: 2017 bliver videoens år from Publico Kommunikation on Vimeo.

 

Du kan jo for eksempel bruge video til:

Er du klar til video? Tag testen herunder, og find ud af det. 
TEST: Er du klar til video