Bliv frivillig kommunikatør på en folketings-kampagne

Kunne du tænke dig at kunne skrive "erfaring fra folketings-kampagne" på CV'et? I bekræftende fald bør du komme til info-møde hos Publico tirsdag den 12. marts kl. 16-18, hvor du kan møde kandidaten, du kan være med til at hjælpe i Folketinget.

Henrik Vinther Olesen stiller op til Folketinget som spidskandidat i Østjyllands Storkreds (sammen med Morten Østergaard) for Radikale ved næste folketingsvalg, der som bekendt kommer senest i foråret 2019. Det kræver en masse kommunikation, både strategi, taktik og benarbejde, når man er en relativt ukendt kandidat som Henrik Vinther Olesen, der til daglig er kommunikationschef i Aarhus Kommune, Børn & Unge.

Henrik VintherHos Publico bidrager vi med sparring og ad hoc-assistance til Henrik Vinther Olesens valgkampagne, der nu begynder at tage form. I den forbindelse søger vi sammen med Henrik efter kampagne-frivillige, meget gerne med flair for sociale medier og kommunikation, der har lyst til at bidrage med stort eller småt fra nu af og/eller i selve valgkamps-slutspurten.

Tirsdag den 12. marts kl. 16-18 afholder vi et informationsmøde for mulige kampagne-frivillige, som inviteres til at komme og se giraffen samt høre mere om kampagnens strategi, indhold og arbejdsopgaver. Helt uforpligtende.

Hvis det kunne være noget for dig, skal du bare hoppe ind på Publicos Facebook-side og tilkendegive din interesse for at deltage i informationsmødet. 

Tilmeld dig informationsmødet